Lifestyle

Φελίσια Λαπάτη: Βγήκε με το μπικίνι της και απογείωσε τους θαυμαστές της

Φελίσια Λαπάτη: Βγήκε με το μπικίνι της και απογείωσε τους θαυμαστές της
Φελίσια Λαπάτη: Η πανέμορφη παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με μπικίνι καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο.

Φελίσια Λαπάτη: Είναι από τα κορίτσια που από την πρώτη τους εμφάνιση κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού. Είναι πολυπράγμων, καθώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με μόνο μία ιδιότητα. Ωστόσο τελευταία έχει μία ταμπέλα που λατρεύει. Αυτής της μανούλας. Η Φελίσια Λαπάτη είναι ίσως μία από τις ομορφότερες νέες μητέρες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρίσκεται στο τηλεοπτικό προσκήνιο, καθώς έχει αφοσιωθεί πλήρως στα καθήκοντά της μητέρας. Ωστόσο ποτέ της δεν ξεχνά τη θηλυκή της πλευρά κοιτάζοντας συνεχώς να ανανεώνεται αλλά ως επί το πλείστον να διατηρεί το καλογυμνασμένο της κορμί. Η 29χρονη ξέρει πως με κάθε της φωτογραφία προκαλεί αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Η ίδια δηλώνει δημοσιογράφος ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ασχοληθεί σοβαρά με τη γυμναστική και τον σωστό τρόπο διατροφής. Η Φελίσια ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της όντας απόφοιτη της σχολής του ΑΝΤ1. Η συνέχεια την βρήκε στο Πρωινό του καναλιού όντας στη συντακτική ομάδα της εκπομπής πίσω από τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Το ταλέντο της ωστόσο δεν έμεινε μονάχα στη μικρή οθόνη. Με μικρά σταθερά βήματα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και στο χώρο του YouTube δημιουργώντας το δικό της κανάλι και πραγματοποιώντας άκρως επιτυχημένες συνεργασίες με τους καλύτερους του χώρου. Λίγο αργότερα ήρθε η πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ «Survivor». Εκεί η Φελίσια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, με τον ανδρικό πληθυσμό να την απολαμβάνει μέσα από τα αγωνίσματα.

Το τέλος του ριάλιτι την έφερε μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της, να γίνει μανούλα. Η 29χρονη φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η εξέλιξη αυτή είναι σαφές πως δυσαρέστησε το κοινό της όμως τώρα η 29χρονη παρουσιάστρια δείχνει να επιστρέφει πιο ορμητική από ποτέ. Πρόσφατα μάλιστα ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram εμπλουτίστηκε από νέο υλικό, με την τελευταία της φωτογραφία να κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments