Πολιτική

Κωνσταντίνος Γάτσιος: Αιχμηρή απάντηση στον Κοττάκη για άρθρο σχετικά με τα Ίμια

Κωνσταντίνος Γάτσιος: Αιχμηρή απάντηση στον Κοττάκη για άρθρο σχετικά με τα Ίμια
Ο κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο οποίος διεκδίκησε την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, απαντά στον Μανώλη Κοττάκη για το άρθρό του στην εφημερίδα Εστία για τα Ίμια.

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος απάντησε μέσω Twitter στον Μανώλη Κοττάκη για το άρθρο του στην εφημερίδα "Εστία" το Σάββατο με τίτλο: «’’Πλημμέλημα’’ τα Ίμια εάν…».

Ο κ. Γάτσιος γράφει:  Το κατάπτυστο και προβοκατόρικο άρθρο του καραμανλικού «θεωρητικού» στη σημερινή Εστία μού θύμισε το αλήστου μνήμης «η Κύπρος είναι μακριά». Άξιος ο μισθός του. Να τον χαίρονται! #ΠαραγωγικήΕλλάδα.

Ο κ. Γάτσιος τοποθετήθηκε και σήμερα σχετικά με το θέμα, μετά και σχετικό δημοσίευμα στην Εφημερίδα "Δημοκρατία", αναφέροντας: Επανέρχεται σήμερα ο γνωστός καραμανλικός «θεωρητικός-αναλυτής» στην εφ. Δημοκρατία με αντίστοιχου περιεχομένου άρθρο εκείνου της χθεσινής Εστίας; Μήπως τελικά πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο; Ή, μήπως, πάλι τα ίδια τα παλιά και ασυγχώρητα; #ΠαραγωγικήΕλλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από την παλιά στη νέα πολιτική: από το ψεύτικο στο αληθινόΚωνσταντίνος Γάτσιος για τη Novartis: Ας περιμένουμε να δούμε εάν υπάρχει κάποιος νοσηρός εγκέφαλος πίσω από όλη την υπόθεσηΚωνσταντίνος Γάτσιος: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτά που πιστεύωΥπουργείο Εξωτερικών: Αυστηρή απάντηση στην Τουρκία για τα Ίμια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments