Nέα της αγοράς

Lidl Ελλάς: Αυξήσεις στους μισθούς των υπαλλήλων ανακοίνωσε ο όμιλος

Lidl Ελλάς: Αυξήσεις στους μισθούς των υπαλλήλων ανακοίνωσε ο όμιλος

Πηγή Φωτογραφίας: VORIA.gr - Alafropatis Glass

Lidl Ελλάς: Η εταιρεία προχωρά σε επενδύσεις άνω των 700.000 ευρώ σε μισθούς εργαζομένων στα καταστήματα για αύξηση των απολαβών

Στη χορήγηση έκτακτης επιπρόσθετης παροχής ποσού ύψους 1,3 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανακοίνωσε η Lidl Eλλάς.

Το ποσό επιμερίσθηκε με τη μορφή διατακτικών τροφίμων στους πάνω από 6.500 εργαζομένους, «ως επιβράβευση για τη συλλογική προσπάθεια, την αφοσίωση και την συνεισφορά τους κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος», όπως αναφέρει η εταιρεία. Είχε προηγηθεί ένα τακτικό ετήσιο πρόγραμμα διατακτικών που λαμβάνει εδώ και χρόνια το προσωπικό της Lidl Ελλάς, ύψους 3 εκατ. ευρώ. Επιπλέον η εταιρεία προχωρά σε επενδύσεις άνω των 700.000 ευρώ σε μισθούς εργαζομένων στα καταστήματα για αύξηση των απολαβών.

Όσον αφορά στο μοντέλο της εργασίας, η Lidl Ελλάς ανακοίνωσε ότι προχωρά στη δημιουργία μιας μόνιμης πολιτικής τηλεργασίας κάνοντας χρήση ενός υβριδικού μοντέλου. Η νέα πολιτική δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της να κάνουν χρήση της τηλεργασίας σε ποσοστό έως και 40% ανά μήνα. Πρόκειται για μια νέα πολιτική που θα τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments