Μedia

ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ για τον ΕΔΟΕΑΠ

ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ για τον ΕΔΟΕΑΠ
Σε 24ωρη απεργία βρίσκονται από τις 06.00 σήμερα το πρωί όλα τα μέσα. Την απεργία έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ λόγω του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις για τη σωτηρία του ταμείου επικουρικής ασφάλισης και περίθαλψης των εργαζομένων στον Τύπο.

24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ από τις 6 σήμερα το πρωί, λόγω του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις για τη σωτηρία του ταμείου επικουρικής ασφάλισης και περίθαλψης των εργαζομένων στον Τύπο.

Η Ένωση Συντακτών, έπειτα από τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση και τους εργοδότες, κατέθεσε ρεαλιστική πρόταση στην τριμερή συνάντηση της 24ης Ιουλίου για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ – επισημαίνεται σε ανοικτή επιστολή την οποία υπογράφουν η πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και ο γενικός γραμματέας του οργάνου, Σταύρος Καπάκος.

Τα μέλη του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζουν ότι οι εργοδότες ακολούθησαν την τακτική της κωλυσιεργίας, «νομίζοντας ίσως, ότι η εποχή του τζάμπα θα συνεχιστεί. Ότι θα συνεχίσουν να μην καταβάλλουν εισφορές για τον ΕΔΟΕΑΠ», ενώ η κυβέρνηση δεν έλαβε νομοθετική πρωτοβουλία για την επίλυση του οξύτατου προβλήματος, με αποτέλεσμα σήμερα ο ΕΔΟΕΑΠ να απειλείται με κατάρρευση και να αδυνατεί να καταβάλει συντάξεις και να παράσχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments