Πολιτική

Κωνσταντίνος Κατσίκης: Δεν θα ψηφίσω την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη

Κωνσταντίνος Κατσίκης: Δεν θα ψηφίσω την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη
"Δεν θα ψηφίσω την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και το ίδιο θα κάνουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες" τόνισε ο Κωνσταντίνος Κατσίκης και συμπλήρωσε ότι αυτή "είναι και επίσημη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

"Δεν θα ψηφίσω την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και το ίδιο θα κάνουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες", επανέλαβε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Μιλώντας στον "Ant1" τόνισε ότι "είναι και επίσημη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού από το πρώτο μέρος του νομοσχεδίου που αφορά στη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, από τα 7 άρθρα που αναφέρονται σε αυτό, ψηφίζουμε μόνο το πρώτο άρθρο το οποίο είναι ένα εισαγωγικό άρθρο στο θέμα του νομοσχεδίου και αναφέρεται στα δικαιώματα του προσώπου με βάση την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του φύλου".

Υπενθυμίζεται ότι πέρασε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών.

Το νομοσχέδιο πέρασε κατά πλειοψηφία με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.

Η Νέα Δημοκρατία επιφυλάχτηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια, όπου η συζήτηση θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες, ενώ καταψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής και της Ένωσης Κεντρώων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments