Αθλητισμός

Παναχαϊκή – ΑΕΚ 2-3: Δύο γκολ ο Κλωναρίδης στη φιλική νίκη

Παναχαϊκή – ΑΕΚ 2-3: Δύο γκολ ο Κλωναρίδης στη φιλική νίκη
Φιλική νίκη για την ΑΕΚ με 3-2 απέναντι στην Παναχαϊκή. Δύο γκολ ο Κλωναρίδης, επέστρεψε ο Λαμπρόπουλος.

Με τον Κλωναρίδη να σημειώνει δύο γκολ και τον Λαμπρόπουλο να επιστρέφει σε δράση, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 της Παναχαϊκής στην Πάτρα σε φιλικό παιχνίδι.

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με την Παναχαϊκή πάντως να βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα στο 29′, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Ελευθεριάδη μετά την προσπάθεια του Τζανετόπουλου να απομακρύνει και με σουτ έγινε το 1-0.

Αυτή ουσιαστικά ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους, με το δεύτερο να αρχίζει με αλλαγές για την ΑΕΚ, αφού οι Βινίσιους και Λιβάια αντικατέστησαν τους Βλαχομήτρο και Αϊντάρεβιτς. Αλλαγές και συγκεκριμένα… δέκα έκανε και η Παναχαϊκή, με την Ενωση να λειτουργεί καλύτερα και να χάνει μεγάλη ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Αραούχο που απέκρουσε ο Χαλκιάς.

Ενα λεπτό μετά, στο 59′, ο Γκάλο με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1 μετά την σέντρα του Λιβάια και το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, για να ακολουθήσει στο 69′ μεγάλη ευκαιρία της Παναχαϊκής με τον Αποστολόπουλο, έπειτα από το λάθος του Λαμπρόπουλου.

Στο 76′ η σέντρα του Μπακάκη είχε για αποδέκτη τον Κλωναρίδη για το 1-2, με τον Χιμένεθ να συνεχίζει τις αλλαγές βάζοντας και τους πιτσιρικάδες Τσιβελεκίδη, Μπάμπη και Ντούνη. Ο τελευταίος ήταν αυτός που… χάρισε το 2-2 στον Κυνηγόπουλο στο 81′ αλλά η ΑΕΚ δεν επηρεάστηκε από αυτό και στο 85′ οι Αραούχο-Λιβάια συνεργάστηκαν ιδανικά, για να δώσει ο Κροάτης την ασίστ στον Κλωναρίδη, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-3 με το δεύτερο του γκολ.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολιμός, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Γκίνο (36’ Φουρλάνος), Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας (80’ Ντούνης), Γκάλο, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (80’ Τσιβελεκίδης), Γιαννούτσος, Σιμόες (80’ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46’ Λιβάια), Κλωναρίδης, Πατίτο (57’ Μπακάκης), Βλαχομήτρος (46’ Βινίσιους), Αραούχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments