Ζώδια

30 Οκτωβρίου 2016: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό

30 Οκτωβρίου 2016: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό
nnΠάτε βαθιά στην ψυχή σας, προκειμένου να αποσαφηνίσετε τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή σας για την ευτυχία σας, στις 30 Οκτωβρίου, που η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα βρίσκεται στο μετασχηματιστικό ζώδιο του Σκορπιού.  Βρίσκετε το δρόμο που σας βγάζει από το σκοτάδι στο φως, επιλύετε άλυτες συναισθηματικές συγκρούσεις και κάνετε εκκαθάριση των αρνητικών […]

nnΠάτε βαθιά στην ψυχή σας, προκειμένου να αποσαφηνίσετε τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή σας για την ευτυχία σας, στις 30 Οκτωβρίου, που η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα βρίσκεται στο μετασχηματιστικό ζώδιο του Σκορπιού. 

Βρίσκετε το δρόμο που σας βγάζει από το σκοτάδι στο φως, επιλύετε άλυτες συναισθηματικές συγκρούσεις και κάνετε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων σας.

Έρχονται στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, επιθυμείτε τώρα περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας, εκφράζετε το πάθος σας που πηγάζει μέσα από την εσωτερική δύναμή σας για αλλαγή. 

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

https://www.zwdiasimera.gr/astrologia-simera/astrologia-simera-kyriaki-30-10-2016-nea-selini-sto-skorpio

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments