Γκιγιέρμε

Γκιγιέρμε
Ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες, περισσότερο γνωστός ως Γκιλιέρμε είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό.

Είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Πορτουγκέσα, στην οποία αργότερα αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα. Κατόπιν αγωνίστηκε και για δύο χρόνια στην Κορίνθιανς .Το 2014, έφυγε από τη Βραζιλία και υπέγραψε συμβόλαιο στην Ουντιένζε, από την οποία έφυγε αρχικά ως δανεικός το 2016 και κατόπιν με μεταγραφή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία παρέμεινε έως και το 2018.

Το καλοκαίρι του 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα “ερυθρόλευκα” τον έβαλαν στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει αλλά εκείνος δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ένα χρόνο πριν τη λήξη του πωλήθηκε στην Αλ Σαντ του Κατάρ.

Γκιγιέρμε σχετικές ειδήσεις:

  • Γκιγιέρμε:  Ενδιαφέρον από τη Σπαρτάκ Μόσχας

    Κινείται για Γκιγιέρμε η Σπαρτάκ Μόσχας

    Γκιγιέρμε: Η ομάδα που τον παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα είναι η Σπαρτάκ Μόσχας ενώ και ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου, Ζούνιορ Πεντρόσα το διαβεβαιώνει.

    Γκιγιέρμε: Ενδιαφέρον από τη Σπαρτάκ Μόσχας
  • Ολυμπιακός – Ομόνοια: 3-0

    Έτοιμος για το «Μολινό»: 3-0 ο Ολυμπιακός την Ομόνοια [vid]

    Ολυμπιακός - Ομόνοια: Έτοιμη για το «Μολινό» και τη ρεβάνς με τη Γουλβς παρουσιάστηκε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

    Ολυμπιακός – Ομόνοια: 3-0
  • ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς στο Ηράκλειο

    Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

    ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Γνωστή έγινε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς με την κρητική ομάδα στο Ηράκλειο. Ποιους σκέφτεται ο Μαρτίνς για τη βασική ενδεκάδα.

    ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς στο Ηράκλειο
  • Φορτούνης Ολυμπιακός: Δεν παίρνει το περιβραχιόνιο για δεύτερο σερί αγώνα

    Ο Φορτούνης δεν πήρε το περιβραχιόνιο για δεύτερο σερί αγώνα

    Φορτούνης Ολυμπιακός: Ερωτηματικά προκαλεί το γιατί ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του Πειραιά δεν φοράει το περιβραχιόνιο, ενώ βρίσκεται μέσα στο γήπεδο.

    Φορτούνης Ολυμπιακός: Δεν παίρνει το περιβραχιόνιο για δεύτερο σερί αγώνα
  • Γουλβς – Ολυμπιακός: Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών

    Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού εξετάζει ο Πέδρο Μαρτίνς

    Γουλβς - Ολυμπιακός: Την αναμέτρηση με τη Γουλβς για το Europa League έχουν πλέον στο μυαλό τους οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την ανακοίνωση της UEFA για την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

    Γουλβς – Ολυμπιακός: Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών
  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1

    Νίκη τίτλου για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

    ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με το «χρυσό» γκολ του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στη Τούμπα και ουσιαστικά «κλείδωσε» την κατάκτηση του τίτλου.

    ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1
ΣΕΛΙΔΑ 3 ΑΠΟ 13