Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά
Η Κωνσταντίνα "Κόνι Μεταξά" Παγκοζίδη είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά. Φοίτησε στο ιδιωτικό ελληνικοβρετανικό σχολείο “Campion” και έπειτα, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική και θεατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε “Κόνι Μεταξά” διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικανοί. Το 2011, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία Ρόδα, τσάντα και κοπάνα (ως Connie Pantazis). Το 2013, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2014, συμμετέχοντας στη σειρά του Mega, Μοντέρνα Οικογένεια, όπου συνεργάστηκε με τους Κώστα Κόκλα και Ζέτα Δούκα. Μετά το τέλος της σειράς, το 2015, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι Feel The Music από την δισκογραφική εταιρία Heaven Music και παράλληλα, ξεκίνησε live εμφανίσεις στο Gialino Music Theater μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή. Το 2016, συνεργάστηκε με τους Arva, Issoropistis, Koba & P.L. για το τραγούδι Risko. Στις αρχές του 2017, ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει στο ελληνικό show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar. Την ίδια χρονιά, συμμετείχε στο κυπριακό show MTN MadWalk Cyprus, όπου ερμήνευσε το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με την Josephine, Sha La La.

  • Τη χειμερινή σεζόν 2017-2018, έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο με την παράσταση Πετάει Πετάει, καθώς και live εμφανίσεις στο BOX Athens με τους Melisses, Τάμτα, DJ Young & Animando.
  • Το 2018, έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς Έγκλημα και Πάθος και στην κινηματογραφική ταινία Μαζί Τα Φάγαμε.
  • Τον Μάιο του 2019 ξεκίνησε live εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live.
  • Τον Ιούνιο του 2019, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards, όπου τραγούδησε μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Stefania, μια διασκευή του ισπανικού τραγουδιού Con Calma.
  • Τον Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι με τίτλο Πάω, σε συνεργασία με την Ήβη Αδάμου.
  • Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, “Kamikaze”.

Κόνι Μεταξά σχετικές ειδήσεις: