Lifestyle

Χριστίνα Παππά: Αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον τελικό του J2US

Χριστίνα Παππά: Αγκαλιά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον τελικό του J2US
Χριστίνα Παππά: Ο Νίκος Κοκλώνης διαμεσολάβησε για να μπει ένα τέλος στην κόντρα.

Στον μεγάλο τελικό του «Just The 2 of Us» είδαμε αυτό που δεν περιμέναμε, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Χριστίνα Παππά αγκαλιά!

Πρόκειται για μία κόντρα που ξεκίνησε με εκατέρωθεν δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά έλαβε τέλος στο live του γνωστού τηλεπαιχνιδιού του OPEN. Στον μεγάλο τελικό παρευρέθηκαν όλα τα ζευγάρια που πέρασαν από το show και τραγούδησαν για ακόμα μία φορά στη σκηνή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Χριστίνα Παππά συναντήθηκαν λοιπόν, μετά από καιρό στο πλατό του J2US και ο Νίκος Κοκλώνης ανέλαβε ρόλο… πυροσβέστη και διαμεσολαβητή. Της ρώτησε on air αν είναι όλα καλά μεταξύ τους και αν είναι ξανά φίλες. Παρά την αμηχανία της στιγμής οι δύο τους αγκαλιάστηκαν δίνοντας ένα τέλος στα όσα είχαν προηγηθεί.

Ποιοι κέρδισαν στον τελικό;

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Οι 6 φιναλίστ, 3 ζευγάρια που αγαπήσαμε μέσα από το «Just The 2 Of Us», το Σάββατο 11 Ιουλίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους on stage. Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή, έναν νικητή που χειροκροτήσαμε όλοι μαζί, ολοκληρώνοντας και τον στόχο που είχε φέτος το J2US, την ενίσχυση των νοσοκομείων Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και Σωτηρία.

Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν και τα 11 ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει για να ευχηθεί όλη η ομάδα του σόου «καλό καλοκαίρι» με την πιο θεαματική γιορτή. Μαζί τους σιγοτραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε… Και οι 28 διαγωνιζόμενοι είναι υπέροχοι. Όμως ένα ζευγάρι θα ήταν ο μεγάλος νικητής. Ο Νίκος Κοκλώνης και οι αγαπημένοι μας κριτές, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής πήραν τις θέσεις τους με την αγωνία να κορυφώνεται στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι που έγινε LIVE με πολλές εκπλήξεις. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή άφησε την καρέκλα του κριτή και ανέβηκε για πρώτη φορά στο stage του J2US ενώ νικητές τελικά μετ΄από εξαντλητικές πρόβες και υπέροχες εμφανίσεις ήταν ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments