Ντανιέλε Βέρντε

Ντανιέλε Βέρντε
Ο Ντανιέλε Βέρντε είναι Ιταλός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος.

Γεννημένος στη Νάπολη, ο Βέρντε είναι προϊόν της ακαδημίας νέων της Ρόμα. Συμμετείχε στην ομάδα της AS Roma Primavera, η οποία προκρίθηκε στη φάση νοκ-άουτ του ΟΥΕΦΑ Γιουθ Λιγκ 2014-15, τερματίζοντας στη 2η θέση του ομίλου της, όπου ο Βέρντε σημείωσε δύο γκολ στη φάση των ομίλων και τα δύο στις νίκες εναντίον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στις 17 Ιανουαρίου 2015, έκανε το ντεμπούτο του στη Σέριε Α στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Παλέρμο, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 75ο λεπτό. Στις 8 Φεβρουαρίου 2015, ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της Ρόμα, παίζοντας και στα 90 λεπτά στη νίκη με 2-1 επί της Κάλιαρι, με τον ίδιο να δίνει δύο ασίστ για τα γκολ της Ρόμα, στους Άντεμ Λιάγιτς και Λεάντρο Παρέδες.

  • Στις 9 Ιουλίου 2015, δόθηκε με δανεισμό στη Φροζινόνε.
  • Στις 6 Ιανουαρίου 2016, μετακινήθηκε με δανεισμό στην Πεσκάρα της Σέριε Β για το υπόλοιπο της σεζόν 2015-16.
  • Στις 15 Ιουλίου, δόθηκε με δανεισμό στην Αβελλίνο, επίσης στη Σέριε Β.
  • Στις 7 Αυγούστου, έπαιξε και στα 90 λεπτά στην ήττα της Αβελλίνο με 2-0 εναντίον της Μπασάνο Βίρτους, στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας 2016-17.
  • Στις 8 Αυγούστου 2018, εντάχθηκε με δανεισμό έως τις 30 Ιουνίου 2019 στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ της Πριμέρα Ντιβισιόν, με δυνατότητα αγοράς.

ΑΕΚ

Στις 16 Ιουλίου 2019, η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Ρόμα για τη μεταγραφή του νεαρού πλάγιου μέσου για ποσό 1.000.000 ευρώ, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης 30%. Ο Βέρντε υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, με 750.000 ευρώ ετησίως και πήρε τον αριθμό 7, κατόπιν αιτήματος του.

Ντανιέλε Βέρντε σχετικές ειδήσεις:

  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

    Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0: Τριάρα και πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Κυπέλλου

    ΟΛλυμπιακός - ΑΕΚ: Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσαν τη σεζόν οι Πειραιώτες, οι οποίοι επικράτησαν της ΑΕΚ με 3-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

    Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0
  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 0-0

    «Έπεσαν κορμιά» στο ΟΑΚΑ για το Champions League - «Λευκή» ισοπαλία με κερδισμένο τον ΠΑΟΚ

    ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Έπεσαν κορμιά» στο ματς του ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

    ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 0-0
  • Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-3

    Το Αθηναϊκό ντέρμπι βάφτηκε "κιτρινόμαυρο"

    Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-3: Η Ένωση πήρε σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση.

    Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-3
  • ΑΕΚ – ΟΦΗ: 2-0

    «Πετάει» για τα «αστέρια» η ΑΕΚ: Επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0

    ΑΕΚ - ΟΦΗ: Όλο και πιο κοντά στην έξοδό της στα προκριματικά του Champions League βρίσκεται η Ένωση αφού αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της κρητικής ομάδας.

    ΑΕΚ – ΟΦΗ: 2-0
  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 0-2

    Νίκη για Champions League η ΑΕΚ: 2-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα

    ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Φωτιά» στα play off έβαλε η ΑΕΚ αφού νίκησε με 2-0 μέσα στην Τούμπα τους γηπεδούχους και πλέον οι δύο ομάδες έχουν από 59 βαθμούς.

    ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 0-2
  • Άρης – ΑΕΚ: 2-2

    Με killer Λιβάγια η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου μετά το ματς - θρίλερ με τον Άρη

    Άρης - ΑΕΚ: Μετά από έναν αγώνα πραγματικό θρίλερ, η Ένωση πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Με 8 παίκτες τελείωσε τον αγώνα η ΑΕΚ, με 10 ο Άρης.

    Άρης – ΑΕΚ: 2-2