Τζούλια Νόβα

Τζούλια Νόβα
Η Τζούλια Νόβα είναι μοντέλο από την Ουκρανία που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models, ενώ ακολούθησαν διάφορες δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε όταν συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας. Αν και σπούδασε τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο «Thema People», το παιχνίδι με τους αριθμούς την άφηνε παγερά αδιάφορη.

  • Η Τζούλια Νόβα, όπως η ίδια αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είχε αφενός πρόταση να συνεχίσει στον Τροχό της Τύχης, αφετέρου της προτάθηκε να φύγει για Μαδαγασκάρη για να συμμετάσχει στο Nomads.
  • Αντίστοιχη πρόταση είχε δεχθεί πέρυσι και για το Survivor. Ωστόσο, απάντησε αρνητικά σε όλες τις προτάσεις και έφυγε από την τηλεόραση.
  • Όπως είχε δηλώσει η ίδια , ήθελε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ζωγραφική.

«Ήταν δική μου απόφαση, επειδή αν δεν κλείσουμε μια πόρτα στη ζωή μας, δεν ξέρουμε αν θα ανοίξει μια καινούρια» σημειώνει και προσθέτει: «Είχα προτάσεις, αλλά δεν ήταν τόσο ελκυστικές, δεν ήταν τόσο Τζούλια». «Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει. Κάποιοι φίλοι, λοιπόν, που είδαν τα έργα μου, με προέτρεψαν να συνεχίσω και έλαβα σοβαρά υπόψη μου τα λεγόμενά τους» δήλωνε σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και πρόσθετε: «Μέσα στους επόμενους μήνες σκέφτομαι να κάνω μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τον χώρο. Θα ασχοληθώ με την τηλεόραση κάποια στιγμή αργότερα. Είχα κάποιες προτάσεις για καινούρια πράγματα αλλά δεν τις βρήκα ελκυστικές. Προς το παρόν θα ασχοληθώ με τα έργα μου».

Τζούλια Νόβα σχετικές ειδήσεις: