Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 67-62: Ήττα στις λεπτομέρειες

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 67-62: Ήττα στις λεπτομέρειες
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός 67-62: Οι ''πράσινοι'' κατέβαλαν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να φύγουν με το ''διπλό'' από την Πόλη, όμως η αστοχία από την περιφέρεια και τα χαμένα ριμπάουντ οδήγησαν στην ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

ΦενέρμπαχτσεΠαναθηναϊκός 67-62:  Οι ”πράσινοι” κατέβαλαν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να φύγουν με το ”διπλό” από την Πόλη, όμως η αστοχία από την περιφέρεια και τα χαμένα ριμπάουντ οδήγησαν στην ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, παρά το γεγονός ότι ήταν σχετικά άστοχη μακριά από τα 6.75μ, ενώ ο Ομπράντοβιτς είχε φροντίσει να κλείσει τις διόδους στη ρακέτα. Παρά ταύτα, το ”τριφύλλι” έδειξε τα ”δόντια” του μέσω της εξαιρετικής άμυνάς του, η οποία του επέτρεψε να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (47-50).

Ωστόσο, στο τελευταίο μέρος, το αρχικό σερί της Φενέρ, ο ένας πόντος (από τον Παππά) στα τέσσερα πρώτα λεπτά και η αδυναμία στον ”αέρα” η οποία έδωσε στον Βέσελι την ευκαιρία να σώσει αρκετές χαμένες επιθέσεις, οδήγησαν την ομάδα του Ομπράντοβιτς στη νίκη με 67-62, καλύπτοντας τη διαφορά της ήττας στην Αθήνα, η οποία θα της χρησιμεύσει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στο 12-6 η ομάδα του Πασκουάλ, εξαιρετικός ο Σίνγκλετον (14π, 12ρ), σταθερά καλός ο Καλάθης (13π, 7ασ). Επόμενο ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 35-30, 47-50, 67-62

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments