«Οι Σωματοφύλακες της Κατσαρόλας» βάζουν τα γιορτινά τους | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Δεκεμβρίου 2016, 13:55

Το Θέατρο της Ημέρας και οι συντελεστές της πετυχημένης παιδικής παράστασης «Οι Σωματοφύλακες της Κατσαρόλας», σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 13:00 να στολίσετε μαζί με τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να τραγουδήσουν, να στολίσουν το δέντρο, να δοκιμάσουν εκλεκτές λιχουδιές και να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την παράσταση!

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ οργανισμός καλλιτεχνικής και παιδευτικής θεατρικής έκφρασης με πολύχρονη παρουσία και πείρα στο χώρο της Παιδαγωγικής Θεάτρου με Καλλιτεχνικό Διευθυντή την Ανδρομάχη Μοντζολή και Διευθυντή Σπουδών τον Λάκη Κουρετζή έχει κύριο στόχο την καλλιέργεια της Θεατρικής έκφρασης και της Θεατρικής παιδείας και επιδιώκει τη σύνδεση της Εκπαίδευσης με τις Τέχνες και τον Πολιτισμό και την παροχή της δυνατότητας σε ενήλικες και παιδιά, να προσεγγίσουν το θέατρο όχι μόνο ως παραστασιακό γεγονός, αλλά και σε κοινωνικό, ψυχολογικό, παιδαγωγικό κι αισθητικό επίπεδο.

Η «Κιβωτός του Κόσμου», είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.
 Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας, παιδιά που βίωναν καθημερινά την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
 Στα 18 χρόνια λειτουργίας της η Κιβωτός έχει αναλάβει και εισαγάγει δράσεις πρωτοποριακές για την ανακούφιση του πληθυσμού που φροντίζει.
 Οι περισσότερες δραστηριότητες κοινωνικής μέριμνας βρίσκονται στην Αθήνα, παράλληλα και προς ανταπόκριση στις σχετικές αιτήσεις βοηθείας από όλη την ελληνική επικράτεια,
η Κιβωτός έχει ήδη δημιουργήσει κοινωνικές δομές στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων και στη Χίο.

info
ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ν. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (δίπλα στο ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)
Τηλ.: 210 6929090, 210 6995777,
www.theatro-imeras.gr,
info@theatro-imeras.gr

TAGS: