Αθλητισμός

Νέος σεισμός στην Τούμπα – «Καθαρίζει» Τζαβέλλα ο Σαββίδης κι ετοιμάζεται να πάρει κι άλλα …κεφάλια!

Νέος σεισμός στην Τούμπα – «Καθαρίζει» Τζαβέλλα ο Σαββίδης κι ετοιμάζεται να πάρει κι άλλα …κεφάλια!
H φωτιά που άναψε στον ΠΑΟΚ μετά τον Ατρόμητο όχι μόνο δεν έχει σβήσει ακόμα, αλλά αναμένονται άμεσα και νέες καυτές εξελίξεις!

​Στη σύσκεψη κορυφής μεταξύ Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου Σαββίδη, Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς, που κράτησε περισσότερο από τέσσερις ώρες και τελείωσε τα ξημερώματα, συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ που χρίζουν άμεσης λύσης. Όμως, όπως όλα δείχνουν, ο κύριος λόγος του ταξιδιού του Ιβάν Σαββίδη, ήταν άλλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε για να συζητήσει πρόσωπο με πρόσωπο με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας από τους οποίους έχει παράπονα για την γενικότερη εικόνα τους, με κανέναν να μην μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά πως ο Τζαβέλλας θα είναι ο μόνος που θα βρεθεί στην πόρτα της εξόδου

Εξάλλου, από τις 30/11 είχε αποκαλύψει ότι αναμένεται μαζική σκούπα στην Τούμπα και πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

Θέμα επιστροφής του Τζαβέλλα, πάντως, στον Δικέφαλο του Βορρά, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον 29χρονο αμυντικό έτοιμο να καταθέσει μήνυση εις βάρος του Βλάνταν Ίβιτς, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Σέρβου προπονητή πως οι τοποθετήσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αφορούσαν αποκλειστικά τον ίδιο και όχι γενικά …κάποιους ποδοσφαιριστές!

Δεν αποκλείεται το όλο θέμα να το πάρει πάνω του ο Ιβάν Σαββίδης με σκοπό να κλείσει το ζήτημα όσο πιο “αναίμακτα” γίνεται, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας πιθανότατα κάποιοι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να βρεθούν στο “Μακεδονία Παλλάς”! Η φωτιά που άναψε στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και τις δηλώσεις του Ίβιτς, ακόμα δεν έχει σβήσει!

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments