Ερωτική σελήνη 6-8/12, Σου χαρίζω την καρδιά μου! | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Δεκεμβρίου 2016, 15:19

​Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού


σελήνη – Κριός: Τα όνειρα σας δεν μπορούν να εξελιχθούν όπως τα έχετε σκεφτεί, αν συνεχίσετε να κάντε συνεχώς λάθη με συντρόφους, που είναι απλά ακατάλληλοι.
You and Me = Δοκιμασίες για την αγάπη


σελήνη – Ταύρος: Ψάξτε την δική σας ψυχή, και αναρωτηθείτε αν τελικά είσαστε ευχαριστημένοι με όλα αυτά που περνάτε μέσα στον δεσμό σας, το τελευταίο διάστημα.
You and Me = Διαπλοκές με τον παρελθόν


σελήνη – Δίδυμοι: Επιβάλλεται να κάνετε τις πρακτικές σας αλλαγές. Αν αυτό που ζείτε δεν σας ικανοποιεί, ανοίξτε το αέρινο στόμα σας, και κάντε τις προτάσεις σας.
You and Me = Προσοχή στις υπερβολές


σελήνη – Καρκίνος: Απομακρύνετε τους τρίτους όποιοι και να είναι αυτοί, από τα εσώτερα της σχέσης σας. Η αρμονία είναι και το ζωδιακό σας χαρακτηριστικό.
You and Me = Ταραχή από ειδήσεις


σελήνη – Λέων: Η έντονη σχέση, που έχετε είναι, κάτι που πια έχει αρχίσει και σας κουράζει. Βρείτε την ισορροπία σας και προτείνετε νέα πράματα στον σύντροφο σας.
You and Me = Ένωση αληθινή


σελήνη – Παρθένος: Βρείτε ποιοι είναι τελικά οι λόγοι, που εμποδίζουν την σχέση σας να πάει σε ένα καλύτερο μέλλον. Μήπως να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν.
You and Me = Λόγια που θα πληγώσουν


σελήνη – Ζυγός: Υπέροχες οι στιγμές που περνάτε με τον καινούργιο σας σύντροφο. Η θέση της Αφροδίτης, θα δώσει σε όλους αυτό που τους αξίζει. Ίσως και μια επανασύνδεση.

You and Me = Σκέψεις και πράξεις


σελήνη – Σκορπιός: Οι μέρες είναι ιδιαίτερες, με ένα τόσο δύσκολο αστρολογικό σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι καλό, θα ήταν να μην τραβήξετε εντάσεις στα άκρα.
You and Me = Οι μέρες καλυτερεύουν


σελήνη – Τοξότης: Επιτρέψτε στην άλλη πλευρά, να σας ανοίξει την καρδιά της και να σας μιλήσει για όλα αυτά που την απασχολούν. Όλα είναι πιο εύκολα από ότι δείχνουν.
You and Me = Νέοι πειρασμοί στο προσκήνιο


σελήνη – Αιγόκερως: Αν τελικά δεν θέλετε να κάνετε υποχωρήσεις, να είστε και προετοιμασμένοι για εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ουδείς έχει την ζωή του, για να την παιδεύει.
You and Me = Καινούργιες γνωριμίες


σελήνη -Υδροχόος: Η καρδιά σας είναι πληγωμένη, από όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σίγουρα αισθάνεστε μόνοι σας. Κάντε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας.
You and Me = Μεταμόρφωση στην αγάπη


σελήνη – Ιχθείς: Τα βήματα σας, θα σας οδηγήσουν σε μια πιο ουσιαστική – επίσημη δέσμευση με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να το ζητά…υποσυνείδητα.
You and Me = Αισθηματικές αναστατώσεις

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: