Αθλητισμός

Τι δεν μπορεί να αλλάξει ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό

Τι δεν μπορεί να αλλάξει ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό
Πάνω που ήθελα να ξεκινήσω γράφοντας τι άλλαξε ο Ουζουνίδης μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αναγκάζομαι να γράψω τι δεν μπορεί να αλλάξει ο Ουζουνίδης, λόγω Στραματσόνι.

Μετά από ένα νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό απλά να δείχνει λίγη παραπάνω διάθεση και σοβαρότητα, έτσι ώστε να μην ξαναχάσει βαθμούς σε αγώνα που βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ας δούμε τι δεν μπορεί να αλλάξει.

Με ενδεκάδα ανάγκης κόντρα στη Θέλτα!

Ο Ουζουνίδης στον αγώνα με την Θέλτα θέλει να βάλει τον Ρέις που έχει δει θετικά στοιχεία, τον Μπουμάλ του οποίου του λείπουν αγώνες, τον Τελάντερ για τον ίδιο λόγο και να δώσει μια ευκαιρία ζωής στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Όμως κανέναν από τους τέσσερις δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει εξ αιτίας του ότι δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη από τον Στραματσόνι!!

Οδυσσέας Βλαχοδήμος; Ποιός είναι αυτός;

Και εδώ πραγματικά απορούμε με τον Στραματσόνι. Πώς γίνεται να εμπιστεύεται ως την καλύτερη δυνατή επιλογή για κάτω από τα γκολπόστ τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για να αντικαταστήσει στο πρωτάθλημα τον Στιλ και να μην τον έχει δηλώσει καν στην Ευρώπη, ενώ στη θέση του να είναι ο Ξενόπουλος και ο ημι-παλαίμαχος Κοτσώλης!

Τί έβλεπε όλο το Καλοκαίρι ο Ιταλός και θεώρησε τους Ξενόπουλο και Κοτσώλη καλύτερους του Βλαχοδήμου, ενός παίκτη που θυμίζουμε ότι ήρθε επί των ημερών του;

Πώς στο πρωτάθλημα άρχισε να εμπιστεύεται τον Ρέις και στην Ευρώπη να μην τον έχει δηλώσει; Άραγε ο Τελάντερ και ο Μπουμάλ πίστευε ότι δεν θα γίνουν ποτέ καλά και για αυτό δεν τους δήλωσε στην Ευρώπη;

Παίξε εσύ και αν μου κάτσει…

Θυμίζουμε πως όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος (αδερφός του Οδυσσέα), υπήρχε μια ρήτρα από την παλιά του ομάδα τον Ολυμπιακό, βάσει της οποίας θα διεκδικούσε ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση αν αγωνιζόταν σε ανταγωνίστρια Ελληνική ομάδα μέχρι το Καλοκαίρι του 2016.

Η διοίκηση που είχε πει στον Ιταλό πως αν τον κρίνει απαραίτητο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, να τον χρησιμοποιήσει. Ο Στραματσόνι τον χρησιμοποίησε δυο – τρεις φορές, και μετά τον πέταξε μόνιμα εκτός αποστολής παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις του δεν ήταν κακές και θα μπορούσε να είναι μια σημαντική εναλλακτική επιλογή.

Ασφαλώς κανένα από το στόχο του τριφυλλιού δεν πέτυχε και το μόνο που πέτυχε είναι να υπάρχει η διεκδίκηση από τον Ολυμπιακό ενός σημαντικού ποσού, που τελικώς βάσει του CAS δεν κλήθηκε να πληρώσει η «πράσινη» ΠΑΕ από τα πειράματα του Ιταλού.

Πρωταθλητές στις διακοπές!

Το άλλο πρωτοφανές που έκανε ο Στραματσόνι είναι να δώσει άδεια 10 ημερών (από 18 του μήνα μέχρι τις 27!!) στους ποδοσφαιριστές, λίγο ακόμα και η άδεια θα ξεπερνούσε αυτή που παίρνουν οι μαθητές στο σχολείο. Βέβαια εδώ είναι να απορείς, γιατί τόσες μέρες αντί για πέντε ή το πολύ επτά.

Μήπως ήταν τόσο ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τη φυσική τους κατάσταση και ήθελε να τους επιβραβεύσει;

Ασφαλώς γεννιέται η εξής απορία γιατί το θέμα είναι σοβαρό: Είσαι ποδοσφαιριστής και στις 18 του μήνα έχεις έναν πολύ κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα, όπως αυτός κόντρα στη Λάρισα και ξέρεις ότι αμέσως μετά από τον αγώνα, ότι και να γίνει σε αυτόν, έρχεται η τεράστια άδεια σου και με τις τσέπες γεμάτες για να κάνεις ότι τραβάει η ψυχή σου.

Είναι δυνατόν να κάτσεις να σκεφτείς σοβαρά τον αγώνα και πόσο μάλλον να τα δώσεις όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο;

Ο Ουζουνίδης ασφαλώς και θέλει να μειώσει αυτές τις μέρες για να μετρήσει την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, αλλά αμέσως γίνεται λίγο «κακός» στους ποδοσφαιριστές καθώς όπως λένε, έχουν κλείσει ήδη εισιτήρια…

Τουλάχιστον στο κλείσιμο εισιτηρίων για Χριστουγεννιάτικες διακοπές βγήκαν πρωταθλητές. Πρέπει να το έκαναν πιο σύντομα από κάθε άλλη ομάδα…

Σκληρή προπόνηση και δουλειά; Ναι, από Δευτέρα!

Ο Ουζουνίδης είναι κοντά στους παίκτες αλλά κρατάει και τις απαραίτητες αποστάσεις. Ο Στραματσόνι ήθελε να είναι φίλος με όλους. Να υπάρχουν γελάκια, αστεία και ότι άλλο συνεπάγεται. Και εδώ απορείς, αν εσύ με τον διευθυντή σου στη δουλειά «παίζεις κάθε μέρα σφαλιάρες» και σου πει κάποια στιγμή με αυτό το εύθυμο ύφος που σου μιλάει «τώρα πρέπει να κάτσεις να δουλέψεις σκληρά και πολλές ώρες γιατί υπάρχουν πολλές υποθέσεις μαζεμένες» δεν θα του πεις «καλά, εντάξει, θα τα δω από Δευτέρα;»…

ΠΗΓΗ: Soccerplus.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments