Αθλητισμός

Τι έκανε στο Παλατάκι ο Σαββίδης

Τι έκανε στο Παλατάκι ο Σαββίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην PAOK Sports Arena, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ρόσα και είναι λογικό, ότι η παρουσία του, έγινε πρώτο θέμα της αναμέτρησης.

​Λίγη ώρα την έναρξη του ματς, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ πως θα επισκεφτεί το Παλατάκι, κάτι που όντως και έγινε. Ο Σαββίδης παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο και στην ανάπαυλα ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου,που έχουν ανακαινιστεί και νέους που έχουν κατασκευαστεί. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, είδε τα νέα αποδυτήρια, τα γυμναστήρια, και την μπουτίκ.

Η παρουσία του Σαββίδη στον μπασκετικό Δικέφαλο, μία μόλις ημέρα μετά τη Συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, έχει τη σημασία της και μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Πρέλεβιτς είχε αναφερθεί την Δευτέρα στον Σαββίδη, λέγοντας πως αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε ΚΑΕ, μίλησε για την οικονομική βοήθεια που προσφέρει, αλλά και την ευχή όλων κάποια στιγμή να μπει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η εμφάνιση του Σαββίδη 24 ώρες μετά από αυτές τις δηλώσεις, είχε σίγουρα συμβολικό χαρακτήρα, με τον Ιβάν να δηλώνει με την παρουσία του ουσιαστικά πως… είναι εδώ και η κίνηση του σίγουρα γεμίζει χαμόγελα στους ιθύνοντες της ΚΑΕ και αισιοδοξία, για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments