Η συγνώμη του Σαββίδη και η αποκάλυψη για όσα του είπαν οι γιατροί: «Μην πας στο γήπεδο!» | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Δεκεμβρίου 2016, 18:53 8 Δεκεμβρίου 2016, 18:53

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πανευτυχής για την επιτυχία του «δικέφαλου» και μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Sport υπογράμμισε ότι το μέτρο της συγκέντρωσης των παικτών στο ξενοδοχείο βοήθησε την ομάδα να γίνει οικογένεια, ενώ αποκάλυψε ότι οι γιατροί δεν του επιτρέπου να πηγαίνει στην Τούμπα!

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσε: «Είπα στα παιδιά. οι φίλαθλοι περιμένουν έναν τέτοιο ΠΑΟΚ και τέτοιος πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη θέλω να ζητήσω συγνώμη για το γεγονός ότι πολλές φορές δε μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας που δίνουμε. Ήταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Τις προηγούμενες μέρες που μείναμε στο ξενοδοχείο γίναμε οικογένεια»

Στη συνέχεια αποκάλυψε τις είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια: «Είπα στους παίκτες ότι οι γιατροί δε μου συστήνουν να είμαι στο γήπεδο αλλά θα είμαι μαζί τους σήμερα».

Σε ερώτηση για το αν η παραμονή στο ξενοδοχείο ήταν ένα είδους τιμωρίας: «Σε καμία περίπτωση. Ήθελα πάρα πολύ να είμαστε όλοι μαζί. Ήταν μια καλή ατμόσφαιρα και σε καλές συνθήκες επικοινωνήσαμε μεταξύ μας. Πήρα μια ικανοποίηση με την επικοινωνία μαζί τους»

Πηγή:sportdog.gr