Αθλητισμός

O Γκάρι πήρε το όπλο του

O Γκάρι πήρε το όπλο του
Αν υπάρχει κάποιος παίκτης στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ, που κάνει την διαφορά από τους υπόλοιπους, αυτός αναμφίβολα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο 26χρονος εξτρέμ του Δικεφάλου, είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αριθμοί του στο πρώτο μισό της σεζόν αγγίζουν αυτούς που κατέγραψε ολόκληρη την περσινή χρονιά.

22 εμφανίσεις, με 6 γκολ και 8 ασίστ σε πρωτάθλημα Κύπελλο και Ευρώπη, είναι τα νούμερα που έχει καταγράψει μέχρι στιγμής ο Ροντρίγκες , ενώ είναι πρώτος σε τελικές προσπάθειες με 42. Ο Γκάρι κατέχει την πρωτιά και στα εύστοχα γεμίσματα με 36.

Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι διανύει την καλύτερη του σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς την περσινή χρονιά είχε 36 εμφανίσεις με 7 γκολ και έξι ασίστ. Ο Ροντρίγκες εξελίσσεται σε απόλυτο ηγέτη για τον Δικέφαλο, πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ όπως στο Αρτέμιο Φράνκι, απέναντι στην Φιορεντίνα, που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους», δίνοντας τους το… φιλί της ζωής για την πρόκριση στην φάση των «32» του Europa League.

Εφόσον ο 26χρονος ακραίος επιθετικός συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μισό της χρονιάς, τότε δεν αποκλείεται να φτάσει τα νούμερα της καλύτερης σεζόν της καριέρας του μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα ο Ροντρίγκες την σεζόν 2013-2014, φορώντας την φανέλα της Λέφσκι Σόφιας μέχρι τον Γενάρη του 2014 και εν συνεχεία της Έλτσε, κατέγραψε συνολικά σε βουλγαρικό πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά και στην Primera Division 38 εμφανίσεις, έχοντας 15 γκολ και 12 ασίστ!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική κατάσταση και τον επαγγελματισμό του Αφρικανού άσου, που έχει εξελιχθεί μέσα σε 1,5 χρόνο παρουσίας στον Δικέφαλο, σε ένα από τα πιο δυνατά περιουσιακά στοιχεία των «ασπρόμαυρων».

Άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους στόχους των επιτελών του Δικεφάλου. Να αποκτούν παίκτες, που μέσα από την αγωνιστική τους προσφορά, να ανεβάζουν και τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, τα παραδείγματα των Μακ και Λούκας, άλλωστε είναι τα πιο χαρακτηριστικά.

πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments