Αθλητισμός

Τι δεν θέλει να ξαναδεί ΠΟΤΕ ο Χιμένεθ από τους παίκτες του

Τι δεν θέλει να ξαναδεί ΠΟΤΕ ο Χιμένεθ από τους παίκτες του
Τι περιμένει ο προπονητής από τους ποδοσφαιριστές για το ματς με τον ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο στη συνέχεια.

​ Η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη εμφάνισε στο δεύτερο ημίχρονο κάποια σημάδια στο παιχνίδι της που δυστυχώς όχι μόνο έχουμε δει ουκ ολίγες φορές φέτος, αλλά που τις έχουν στοιχίσει πολλούς βαθμούς. Η Ένωση ήταν αυτή που κόντρα στον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο πατούσε γερά στο γήπεδο, κρατούσε μπάλα, ήταν μπροστά στο σκορ, δεν κινδύνευε και επιχειρούσε σωστά τις περισσότερες φορές να βρει κι άλλο γκολ με πλάνο στο παιχνίδι της.

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο όμως η ομάδα στην επανάληψη έδειξε… πελαγωμένη, φοβισμένη, έδειξε να χάνει τη συγκέντρωσή της και να βγάζει έναν πανικό μόλις ο Πανιώνιος εμφάνισε κάποια σημάδια αντίδρασης.

Το ίδιο σκηνικό το είδαμε με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και σε κάποια άλλα παιχνίδια. Τούτο ήταν που προβλημάτισε και εκνεύρισε ως ένα βαθμό τον Μανόλο Χιμένεθ. Αυτή η ανεξήγητη πτώση των παικτών του, η οποία εμφανίστηκε ξανά. Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που έδειχναν να ξεχνούν το αρχικό τους πλάνο και το οποίο είχαν ακολουθήσει κατά γράμμα, με καλά αποτελέσματα, στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο.

Θέλει λοιπόν ο προπονητής να δει ο Χιμένεθ την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ πως οι παίκτες του πήραν το μάθημά τους. Πως καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμη και όταν ο αντίπαλος βγάζει αντίδραση δεν θα… χάνουν το μυαλό τους και κατ’επέταση το σχέδιό τους.

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός δεν θέλει ΠΟΤΕ ξανά να δει και στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη νοοτροπία, όταν η ομάδα προηγείται και στην πορεία… αυτοκτονεί, χάνοντας βαθμούς σε παιχνίδια δικά της…

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments