Αθλητισμός

Βόμβα Βάντσικ για το ιστορικό διπλό με τον Άγιαξ !

Βόμβα Βάντσικ για το ιστορικό διπλό με τον Άγιαξ !
Απίστευτη δήλωση έκανε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού με αφορμή τον σαν σήμερα θρίαμβο απέναντι στην υπερομάδα των Ολλανδών.

Ο γκολκίπερ εκείνη την εποχή για τους Πράσινους, εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο για το Τριφύλλι να μην είχε κερδίσει τότε στο πρώτο ματς (προτιμούσε το 0-0) για να υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, ενώ αναφέρθηκε και στο τώρα, το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Μάρκους Μπεργκ και τι πρέπει να κάνει η διοίκηση για να πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου.

“Αυτές οι στιγμές που ζήσαμε με τον Άγιαξ, αλλά και σε όλη την πορεία μέχρι εκείνα τα ματς, είναι αξέχαστες. Ήταν μεγάλη έκπληξη το αποτέλεσμα που πήραμε στην Ολλανδία και, μάλιστα, κλείσαμε το Ολυμπιακό Στάδιο (σ.σ. Έπειτα από εκείνο το παιχνίδι ήταν αποφασισμένο να φτιάξουν καινούργιο γήπεδο στη θέση του) με ήττα του Άγιαξ”, είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε:

“Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Όλοι δουλέψαμε για αυτή την επιτυχία, αλλά και την πορεία που έγινε. Ήμασταν πολύ δεμένοι μεταξύ μας, ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια και αυτή ήταν η επιτυχία. Είχαμε φανταστικό κλίμα στα αποδυτήρια. Γι’ αυτό πήγαμε σαν τρένο μέχρι εκεί, όπως η κούρσα του Δώνη στο γκολ του Βαζέχα”.

Δείτε τη συνέχεια εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments