Αθλητισμός

Πάει για πολύ μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός !

Πάει για πολύ μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός !
Πάει για πολύ μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός !

Δυναμικά επανήλθε το όνομα του Μασούντ στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετά τα “όργια” του άσου του Πανιωνίου στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο παίκτης παρουσιάζεται, μάλιστα, να αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος προτίθεται, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, να εισηγηθεί την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός της Νέας Σμύρνης αρέσει στον Έλληνα τεχνικό, ωστόσο θυμίζουμε ότι αν όντως …τρελαινόταν τόσο πολύ για τον Ιρανό θα τον είχε ζητήσει από τη διοίκηση και τον περασμένο Γενάρη, όταν ξανά το όνομά του παίκτη είχε ακουστεί έντονα για τους Πράσινους.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, άλλωστε, δε βρίσκεται κοντά στη μεταγραφική λογική των ανθρώπων του Τριφυλλιού, η οποία προβλέπει νέους Έλληνες παίκτες, που μπορούν να αποκτηθούν χωρίς μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις.

Ο Μασούντ θα μπορούσε, φυσικά, να αποκτηθεί το καλοκαίρι ως ελεύθερος, ωστόσο τα χρήματα που θα δοθούν για το συμβόλαιό του, θα μπορούσαν, από την άλλη, να χρησιμοποιηθούν για την αγορά του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην ομάδα, έχει δέσει τέλεια με τον Μάρκους Μπεργκ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε αποκαλύψει και στο παρελθόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προτιμούσε αντί του Ιρανού έναν καλό Έλληνα από τη Σούπερ Λιγκ, με την περίπτωση του Πέτρου Ορφανίδη της Ξάνθης να βρίσκεται πάντα στα υπόψη του τεχνικού του Παναθηναϊκού, αλλά ταυτόχρονα να παρουσιάζει πολλές δυσκολίες. Από τη μία, επείδη ο μάνατζέρ του, Πασχάλης Τουντούρης, δε διατηρεί αυτή τη στιγμή και τις καλύτερες σχέσεις με τους Πράσινους και από την άλλη, γιατί ο Χρήστος Πανόπουλος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι πουλάει ακριβά τα μεγάλα ταλέντα της ομάδας του.

Την ίδια στιγμή και για τον ίδιο λόγο, δεν υπάρχει περίπτωση ο Παναθηναϊκός να ενδιαφερθεί για τον Θοδωρή Βασιλακάκη της Ξάνθης, ενώ δεν υπάρχει θέμα για τον Δημήτρη Χριστοφή της Ομόνοιας.

Από την άλλη, πάντως, ισχύει ότι οι Πράσινοι εξετάζουν πολύ ζεστά την περίπτωση του Ντοριάν Λεβέκ της Γκινγκάμπ, μιας και δεδομένα ψάχνουν για ακραία μπακ, που θα πλαισιώσουν τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Νίκλας Χουλτ, ωστόσο είναι δύσκολη περίπτωση. Πιο εφικτή λύση μοιάζει, άλλωστε, ο Βαλεντίνος Βλάχος του Πανιωνίου, όπως σας έχουμε ενημερώσει και παλαιότερα.

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments