Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 11-12 πέναλτι (6-6 κ.α)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 11-12 πέναλτι (6-6 κ.α)
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 6-1 από τον Παναθηναϊκό στην αρχή της τέταρτης περιόδου ωστόσο με απίστευτη αντεπίθεση ισοφάρισε σε 6-6 και πήρε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση «σπάζοντας» την έδρα του Παναθηναϊκού με 12-11 στα πέναλτι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών.

​Μεγάλη εμφάνιση για τον «δικέφαλο» ο τερματοφύλακας Φίλιππος Καραμπέτσος, που απέκρουσε τρία πέναλτι στην διαδικασία και το τελευταίο από πλευράς Παναθηναϊκού το Χάρη Χαραλαμπόπουλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι «πράσινοι» ήταν για οκτάλεπτα κυρίαρχοι στην αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα πέντε ολόκληρων τερμάτων (6-1) μπαίνοντας στην τελευταία περίοδου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γκολ των Νικολαϊδη, Σάριτς και Ζάτοβιτς να κάνει το επιμέρους 0-5 και να ισοφαρίσει σε 6-6 οδηγώντας την αναμέτρηση στα πέναλτι, που εξελίχθηκε με δραματικό τρόπο. Στα πέντε πρώτα πέναλτι οι δύο μονομάχοι ήρθαν ισόπαλοι και πάλι 3-3 και η διαδικασία οδηγήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο», εκεί όπου ο Καραμπέτσος απέκρουσε το πέναλτι του Χαραλαμπόπουλου και ο εύστοχος Σάριτς έδωσε την τεράστια νίκη στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία της την Παρασκευή στην έδρα της να κάνει το 2-0 και να προκριθεί στα ημιτελικά, όπου θα αντιμεωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Δερμιτζάκης: απόκρουση Καραμπέτσου.

Νικολαΐδης: 0-1.

Βιττέλας: 1-1

Παπαποστόλου: Δοκάρι.Φώσκολος: 2-1.

Σαρησάββας: Απόκρουση Γαλανίδη

Χαραλαμπόπουλος: Δοκάρι.

Σάριτς: 2-2.

Καρούντζος: 3-2.

Ζάτοβιτς: 3-3.

Δερμιτζάκης: απόκρουση Καραμπέτσου

Νικολαΐδης: απόκρουση Γαλανίδη

Βιττέλας: 4-3.

Παπαποστόλου: 4-4.

Φώσκολος: 5-4.

Σαρησάββας: 5-5.

Χαραλαμπόπουλος: αποκρούει ο Καραμπέτσος

Σάριτς: 5-6

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments