Ολυμπιακός: «Κατσάδα» Λεμονή σε Φιγκέιρας, Ντα Κόστα | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Απριλίου 2017, 06:39 8 Απριλίου 2017, 6:39

​Tη στιγμή των πανηγυρισμών στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας με τον Φορτούνη, Ντα Κόστα και Φιγκέιρας αντί να τρέξουν μαζί με τους συμπαίκτες τους, τα… είπαν σε έντονο ύφος.

Συγκεκριμένα για όσους παρατήρησαν, ο Μαροκινός αμυντικός έβαλε το χέρι του στο στόμα κι έκανε νόημα στον συμπαίκτη του να σωπάσει. 

Ο λόγος της παρεξήγησης ήταν πως λίγο νωρίτερα σε μία μεγάλη πάσα των γηπεδούχων, οι Μποτία και Φιγκέιρας έτρεξαν μαζί προς τη μπάλα, με τον Ισπανό να φωνάζει στον Πορτογάλο «εσύ», εκείνος όμως δεν το κατάλαβε, σταματώντας επίσης, όπως κι ο συμπαίκτης του, χωρίς όμως να «βγει» φάση για τους Φαίακες. 

Τότε ο Ντα Κόστα φώναξε προς τον Φιγκέιρας να προσέχει κι εκείνος του απάντησε εκνευρισμένος, στιγμές μετά το γκολ που έβαλε ο Φορτούνης. Για τους ίδιους βέβαια το συμβάν έληξε εκεί και δεν δόθηκε καμία συνέχεια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος μία ημέρα αργότερα τους κάλεσε στο γραφείο του για συστάσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ανεχτεί παρόμοια συμπεριφορά από κανέναν στο μέλλον.

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: