Αθλητισμός

Πανικός στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό! (pics)

Πανικός στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό! (pics)
Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που επιφύλασσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" κατά την άφιξή της στο Αγρίνιο για το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό.

​Όπως παραδοσιακά συμβαίνει στα ταξίδια του ανά την επικράτεια, ο Ολυμπιακός έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο της ομάδας κατά την άφιξή του στο Αγρίνιο, όπου ταξίδεψε οδικώς ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για την 30η αγωνιστική της Super League. Πολύς κόσμος περίμενε καρτερικά τους «ερυθρόλευκους» στο ξενοδοχείο και μόλις έφτασαν γνώρισαν την αποθέωση με ουκ ολίγα καπνογόνα και συνθήματα.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Θρύλε μην ξεχνάς, παντού είναι Πειραιάς», τραγουδάει ο κόσμος του Ολυμπιακού και όχι άδικα! Σε κάθε πόλη, όπου η ομάδα μας παίζει, οι φίλοι της την περιμένουν πως και πως! Αδημονούν να δουν από κοντά την αποστολή, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, άπαντες! Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά στο Αγρίνιο, όπου το «ερυθρόλευκο» στοιχείο είναι πάντα έντονο.

Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, η αποστολή του Θρύλου έφτασε στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Πλήθος κόσμου την περίμενε μπροστά από το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η ομάδα, προκειμένου να αποθεώσει, για ακόμη μία χρονιά, τους πρωταθλητές Ελλάδας! Παιδάκια από την τοπική Σχολή του Ολυμπιακού, αλλά και ο θρυλικός Λεόνε, συμπλήρωσαν ιδανικά το σκηνικό!

Οι φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην υποδοχή, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες, πήραν αυτόγραφα και είχαν την ευκαιρία να φωνάξουν αγαπημένα συνθήματα, να ανάψουν καπνογόνα, για να κάνουν έτσι ακόμη πιο ωραία την ατμόσφαιρα. Αλλά και φυσικά, να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια! Ο Θρύλος νιώθει σαν στο σπίτι του, όπου και αν παίζει και έτσι συνέβη και το βράδυ το Σαββάτου, στο Αγρίνιο!»

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments