Αθλητισμός

Βόμβα Κόλκα! Ανακοίνωσε το τέλος του !

Βόμβα Κόλκα! Ανακοίνωσε το τέλος του !
Ο γνωστός ρεπόρτερ ΠΑΟΚ έκανε μία σημαντική αποκάλυψη.

Βόμβα έριξε ο Σταύρος Κόλκας. Με ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός ρεπόρτερ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Kick off. Οι λόγοι είναι προφανείς, αφού ο ΣΚΑΪ, ως κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, μετά τα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Κύζα στη ρεβάνς του Κυπέλλου, κράτησε στάση κατά του αφεντικού του Δικεφάλου του Βορρά, Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε την ανάρτηση του Κόλκα:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση μου αρέσε. Απο εχθές το βραδυ όταν ενημερωθηκα πως δεν θα βγω στο kickoff κάτι ράγισε μέσα μου.

Έσπασε αφού είδα την εκπομπή. Είναι μία δύσκολη εποχή για όλους μας, πολλές φιλίες ετών θα χαλάσουν, όμως πάνω απ όλα μετράει το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

Δεν κατηγορώ κανέναν, αισθάνομαι πως εβαλα και εγώ το χέρι μου για να ραγίσει το γυαλί, απλά το παιχνίδι έχει χοντρύνει και δεν εχω καμία διάθεση να παίξω το μαξιλαράκι για κανέναν.

Ο λόγος που άργησα να το ανακοινώσω, έχει να κανει με την ηθική υποχρέωση που είχα απεναντι σε ανθρώπους που μου εδωσαν την ευκαιρια και δεν μπόρεσα να τους βρω αργά χθες το βραδυ για να τους μιλησω.

Η τηλεόραση τελείωσε για μένα φέτος, το χθεσινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτηρι, αθλητικά ΜΜΕ με κεντρικά πρόσωπα τους Βαρούχες δεν υπάρχουν στην εποχή που έρχεται.

Όποιος έχει διάθεση να κάνουμε κανονική τηλεόραση ξέρει που μπορεί να με βρει. Ευχαριστώ όλα τα παιδια για τη συνεργασία και παρακαλώ όλους σας να κρατήσετε ένα επίπεδο στο ποστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments