Αθλητισμός

Ρεμί Γκαρντ, το απόλυτο… νταμπλ ρίσκο!

Ρεμί Γκαρντ, το απόλυτο… νταμπλ ρίσκο!
Ρεμί Γκαρντ, γιατί; Σοβαρό άτομο, καταρτισμένο, με εμπειρίες, όμως "αποτυχημένος" προπονητής.

​Με ποιά κριτήρια ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Γάλλο Ρεμί Γκαρντ. Ερώτημα αβυσσαλέο, αν σκεφθεί κανείς ότι η ομάδα χρειάστηκε να αλλάξει πέντε προπονητές από το περασμένο καλοκαίρι.

Πραγματικά του βγήκε η ψυχή του Ολυμπιακού για να βγάλει μια περιπετειώδη σαιζόν και επόμενο ήταν να λειτουργήσει στο πόντο ο προβληματισμός στην επιλογή του νέου προπονητή. Πολύ περισσότερο όταν οι πάντες, με πρώτο τον μεγαλομέτοχο αναγνωρίζουν ότι ο πρωταθλητής έχει ανάγκη από ρεκτιφιέ. Φτου και από την αρχή.

Ρεμί Γκαρντ, γιατί; Σοβαρό άτομο, καταρτισμένο, με εμπειρίες, όμως «αποτυχημένος» προπονητής. Δούλεψε μόνον σε δύο ομάδες, στην Λυών, της οποίας υπήρξε παίκτης, ένα μέτριο χαφάκι, και στην Άστον Βίλα που επίσης απολύθηκε μετά από πέντε μήνες, λίγες εβδομάδες πριν η αγγλική ομάδα υποβιβαστεί.

Έμπειρο λέμε τον Γκαρντ διότι στη μπάλα, μετά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, έκανε όλες τις δουλειές, βοηθός προπονητής, υπεύθυνος ακαδημιών, τεχνικός διευθυντής, όμως δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένος παγκίστας. Δεν έχει χιλιόμετρα ως πρώτος προπονητής.

Ρίσκο, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό ο Γκαρντ όσο κι’ αν διαθέτει κρυφά προσόντα άγνωστα ακόμα εκτός ΠΑΕ. Το ότι μιλάει την ίδια γλώσσα με Καρεμπέ και Μοντεστώ δεν είναι… κρυφό.

Ρίσκο ο Ολυμπιακός και για τον Γάλλο προπονητή. Με ποιά σκέψη είπε το «ναι» σε ομάδα που βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού; Σε μια ομάδα που δεν θα είναι η ‘’συνέχεια’’ της περασμένης σαιζόν, κι έτσι ή αλλοιώς θα εμφανιστεί μ’ άλλο πρόσωπο, με αρκετές νέες προσθήκες. Και σ’ ένα πρωτάθλημα, όπου οι ανταγωνιστές θα είναι σίγουρα πιο… αγριεμένοι. Πιο ξετρελαμένοι να σταματήσουν το σερί του Ολυμπιακού.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments