Αθλητισμός

Το θέμα και οι πράξεις Λάσκαρη!

Το θέμα και οι πράξεις Λάσκαρη!
Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για τις απαντήσεις που πρέπει να δοθούν με πράξεις από το Νίκο Λάσκαρη και όχι μόνο.

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ΑΡΗ με δεδομένο ότι πολλά περιμένουμε άπαντες να δρομολογηθούν προκειμένου να…ηρεμήσει (σε ένα βαθμό) ο Αρειανός ή από την άλλη να ετοιμαστεί για ένα ακόμα καλοκαίρι που θα προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Και αναφέρομαι τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο. Σήμερα θα πιάσω κυρίως το μπάσκετ και την υπόθεση Λάσκαρη. Σε μία υπόθεση- εννοώ με τον Λετονό- που όποιος υποστηρίζει ότι γνωρίζει τη νομική θετική ή αρνητική έκβαση(η οποία φυσικά στα media…πουλάει) κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, έχω να σημειώσω το εξής: Η υπόθεση και το πρόβλημα είναι υπαρκτά. Ένταλμα από την Ελβετία υπήρξε, σύλληψη δεν υπήρξε και ούτε μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα. Το πόσο εύκολα βέβαια για τον ΑΡΗ και τους ανθρώπους του αναπαράγεται στην πλειοψηφία των media η αρνητική είδηση χωρίς να διασταυρωθεί δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Χρόνια και χρόνια συμβαίνει αυτό και δυστυχώς γίνεται και από Αρειανούς με χαρακτηριστική ευκολία. Η θετική αμφισβητείται και η αρνητική γίνεται σημαία.

Αυτό είναι ένα θέμα υπαρκτό, ένα πρόβλημα τεράστιο για τον σύλλογο, αλλά έχει να κάνει με τα media. Είναι άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Με τον Λετονό όμως υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα και επηρεάζει όπως όλοι ξέρουμε και την καθημερινότητα του ΑΡΗ. Προσέξτε. Μετοχές κατασχεμένες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς διαβάζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα, που έχει κερδίσει ο Λετονός. Η απόφαση αναφέρει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. Κοινώς δεν μπορεί να πουλήσει τις μετοχές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ο Λάσκαρης όπως και όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά του στοιχεία. Φαντάζομαι όλοι μπορούν να αντιληφθούν την διαφορά.

Επιστρέφω στα media για να καταλάβετε την διαφορά αντιμετώπισης και δεν θα συγκρίνω με παράγοντες άλλων ομάδων όπου επικρατεί ΧΑΟΣ, θα μείνω σε θετική ΠΑΡΟΜΟΙΑ υπόθεση για ΑΡΗ. Προφανώς και έχετε ακούσει και διαβάσει ότι ο κ. Καρυπίδης έχει ουκ ολίγα θέματα με την γνωστή υπόθεση των μάρκετ. Πόσοι από εσάς ξέρετε ότι έχει πετύχει την συντηρητική κατάσχεση για ποσό 27 εκ ευρώ των αντιδίκων του; Προσέξτε όχι ασφαλιστικά μέτρα μη μεταβολής της περιουσίας όπως στην υπόθεση Λάσκαρη. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ 27 ΕΚ ΕΥΡΩ! Ρητορική η ερώτηση.

Επιστρέφω στην ουσία πέρα από τα media. O Νίκος Λάσκαρης αυτή την εβδομάδα οφείλει να είναι 100% συνεπής όσον αφορά την ΚΑΕ. Παράλληλα- δεν χρειάζεται- να το πω εγώ πρέπει να βρει λύση στην διαμάχη του με τον Λετονό και να το λύσει μία δια παντός. Εφόσον τα δρομολογήσει αυτά τότε όλος ο κόσμος του ΑΡΗ θα είναι ήσυχος και θα μπορεί να τον εμπιστευτεί για το πενταετές πλάνο που ανέφερε και στην δήλωσή του. Όπως με πράξεις πέρσι πέτυχε να τον εμπιστεύονται όλοι με κλειστά μάτια, έτσι και τώρα με πράξεις μπορεί να κλείσει στόματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τις εντυπώσεις. Ήρθε η ώρα των πράξεων. Και αν αυτές δρομολογηθούν θα είναι πολύ εύκολο να “καθαρίσει ή ήρα από το στάρι”.

ΥΓ1 Πιστεύω ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος θα είναι από την επόμενη εβδομάδα ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Καρυπίδης με Μυροφορίδη και Παπαδόπουλο κάνει αυτό που δεν έκανε πέρσι. Αν τώρα τους έχει με το καλό στην Superleague αντί για την football league ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα όπου και αν παίξει θα ξεκινήσει με τις σωστές προοπτικές αγωνιστικά- το οικονομικό είναι θέμα που φυσικά επίσης πρέπει να εγγυηθεί η διοίκηση-.. Αφού φυσικά δρομολογηθεί και η συνέπεια προς όλους τους παίκτες που τελείωσαν την σεζόν. Γιατί ένα 20% έχει μείνει από πέρσι μετά τις πληρωμές και τους διακανονισμούς της τελευταίας εβδομάδας.

ΥΓ2 Αυτονόητο ότι ΠΡΕΠΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα λάθος σε αυτό το κομμάτι. Η ΠΑΕ είναι απόλυτα καθησυχαστική. Να το δούμε θέλουμε άπαντες και στην πράξη…

ΥΓ3 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ. Για ενημερωθείτε…

πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments