Ελλάδα

Πανελλήνιες: Ολοκληρώνονται σήμερα στα ΓΕΛ με Ιστορία και Μαθηματικά Γενικής Παιδείας

Πανελλήνιες: Ολοκληρώνονται σήμερα στα ΓΕΛ με Ιστορία και Μαθηματικά Γενικής Παιδείας
Σήμερα, αρχίζουν και πάλι οι Πανελλαδικές στη Λέσβο, όπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με σεισμολόγους και εκπροσώπους της πολιτικής προστασίας.

Σήμερα, Δευτέρα 19/06/2017, ολοκληρώνονται οι Πανελλήνιες 2017 με εξεταζόμενο μάθημα την Ιστορία και κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους και τους οικείους τους. Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του Γολγοθά για τους υποψήφιους, ΓΕΛ, και με τις Πανελλήνιες 2017 να ολοκληρώνονται αύριο, 19 Ιουνίου, στο μυαλό των περισσότερων είναι ήδη ο υπολογισμός μορίων και οι Βάσεις 2017.

Για τα ΕΠΑΛ, οι Πανελλήνιες 2017 θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Σήμερα, αρχίζουν και πάλι οι Πανελλαδικές στη Λέσβο, όπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με σεισμολόγους και εκπροσώπους της πολιτικής προστασίας. Οι εξετάσεις στο νησί είχαν αναβληθεί λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,1 Ρίχτερ, που έπληξε την περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments