Αθλητισμός

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στη Θεσσαλονίκη Καρυπίδη-Μυροφορίδη-Ορφανίδη (pic)

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στη Θεσσαλονίκη Καρυπίδη-Μυροφορίδη-Ορφανίδη (pic)
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος είχε συνάντηση και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Σίμο Ορφανίδη.

Επί της ουσίας ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής πρόκειται να δρομολογήσει, όλες τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να κλείσουν σοβαρά «ανοιχτά» ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ενδελεχώς, τόσο το θέμα του προπονητή, όσο και τις επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι», αν και μεσολαβεί το ξεσκαρτάρισμα του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

Τις επόμενες μέρες, αποφασίστηκε να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Παύλου Μυροφορίδη, ο οποίος είχε τονίσει ότι θα παραδώσει συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει ενώπιον του κόσμου του Άρη το πλάνο του για τα δύο χρόνια που ΄χει συμφωνήσει να είναι τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων». Απομένει μόνο η ακριβής ημερομηνία.

Από κει και πέρα, ο Καρυπίδης αναχώρησε για την Αθήνα, προκειμένου να τακτοποιήσει δικές του υποθέσεις, έχοντας ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες του, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι Ορφανίδης, Μυροφορίδης κατά την διάρκεια της πρώτης αυτής συνάντησης.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments