Αθλητισμός

Παλεύουν όλοι για μια θέση!

Παλεύουν όλοι για μια θέση!
Ο ΠΑΟΚ έχει ένα από τα πιο γεμάτα και ταλαντούχα ρόστερ των τελευταίων χρόνων, κάτι που δημιουργεί έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ράζβαν Λουτσέσκου για τις επιλογές του στην βασική ενδεκάδα.

Βέβαια, η θέση του προπονητή του Δικεφάλου είναι λεπτή, αφού πρέπει να διαχειριστεί αρκετές διαφορετικές προσωπικότητες.

Ωστόσο παρά τον διαφορετικό χαρακτήρα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όλοι έχουν ένα κοινό στοιχείο θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός από την πλευρά ξεκίνησε μία σειρά συναντήσεων με τους παίκτες του, έτσι ώστε να τους εξηγήσει πως υπολογίζει σε όλους και ο καθένας από αυτούς θα πάρει ευκαιρίες για να αποδείξει πως αξίζει μία θέση στην βασική ενδεκάδα.

Από την πλευρά τους οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» έχουν αναπτύξει ανταγωνισμό μεταξύ τους (με την καλή έννοια) και τα δίνουν όλα στις προπονήσεις.

Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς κάνουν επιπλέον δουλειά μένοντας παραπάνω ώρες στη Νέα Μεσημβρία για να διορθώσουν τα όποια μειονεκτήματα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Φερνάντο Βαρέλα, που γυμνάζεται τόσο με την ομάδα, όσο και μόνος του ενώ έχει καταφέρει να χάσει 5 κιλά, τα οποία θα τον κάνουν πιο ελαφρύ, άρα και πιο ταχύ.

Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για ποδόσφαιρο και παλεύουν για να κερδίσουν θέση στην αρχική σύνθεση των «ασπρόμαυρων».

Αυτό το γεγονός φυσικά ευχαριστεί τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού ξέρουν πως θα έχουν ένα ετοιμοπόλεμο ρόστερ.

πηγή: inpaok.com 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments