Αθλητισμός

Κόνιαρης: ”Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας”

Κόνιαρης: ”Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας”
Ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε για την επικείμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Νεπτούνας για το Basketball Champions League.

O Αντώνης Κόνιαρης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League δεν αποτελεί αμελητέο μέγεθος, ωστόσο τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόνιαρη:

”Δουλέψαμε λίγο για την Νεπτούνας, σίγουρα βάζουμε και κάποια πράγματα τα οποία θα δουλέψουμε και τις επόμενες ημέρες στην Λιθουανία όπου θα προπονηθούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι”. 

Έχουν αλλάξει αρκετούς παίκτες, έχουν πλέον λίγο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, αρκετά μοντέρνο παιχνίδι που μοιάζει με το δικό μας επιθετικά. Τους έχω δει να παίζουν, θα βοηθήσω τα παιδιά πάνω σε αυτό. Είναι η μέρα και το πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες, αλλά και εμείς στο γήπεδο.” 

”Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας, πιστεύω ότι αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει θα κερδίσουμε. Παίζει κύριο ρόλο η άμυνα και βέβαια η επίθεση. Είναι σε καλή περίοδο η Νεπτούνας, αλλά εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα μας γιατί την έχω δει να παίζει καλά, ξέρω πως θα μπούμε και δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments