Αθλητισμός

Ζεύγος Λάσκαρη: ”Τον Άρη τον αγαπάμε, θα συνεχίσουμε”

Ζεύγος Λάσκαρη: ”Τον Άρη τον αγαπάμε, θα συνεχίσουμε”
Οι δηλώσεις του Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του μετά τη δικαστική περιπέτειά τους. Τι είπαν για τον Άρη.

”Τον Άρη τον αγαπάμε. Αρνηθήκαμε κάθε κατηγορία. Είναι όλα ψευδή”, ανέφερε ο Νίκος Λάσκαρης στις ”Δικογραφίες” από κοινού με τη σύζυγό του, μετά το πέρας της δικαστικής περιπέτειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν είναι δικός του ο διαδικτυακός χρυσός: «Ναι. Δικός μας είναι. Ανήκει στις εταιρίες της συζύγου μου. Προσκομίσαμε πλήθος στοιχείων, φορολογικά, τραπεζικά και οικονομικά έγγραφα, από τα οποία προέκυψε ότι, μας ανήκει ο χρυσός. Το δέχτηκε και η ανακρίτρια. Το κατάλαβε.Γι αυτό και δεν μας προφυλάκισε».

Για τον λόγο που τους μήνυσε ο Λετονός: «H μήνυση του είναι ψευδής. Το έκαμε με σκοπό να μας εκβιάσει.γιά αυτό το λόγο έχουμε καταθέσει μήνυση εναντίον του στη Ζυρίχη. Εκκρεμεί και αστικό δικαστήριο εναντίον του στο Λονδίνο.Εκκρεμεί εκεί αγωγή, που έχουμε καταθέσει σε βάρος του. Αφορά την κατάχρηση της διαδυκτιακής πλατφόρμας, που έκανε. Όπως και την υφαρπαγή του πελατολογίου, το οποίο ανήκει στην σύζυγό μου.»

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Νίκου Λάσκαρη, Τζώρτζια Ευσεβίου, είπε: «Θα συνεχίσουμε δυναμικά με τον Άρη. Τον αγαπάμε τον Άρη. θα επανακτήσουμε την πρόσβαση στα κεφάλαια μας. Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις επενδύσεις μας στην Ελλάδα. Δεν φεύγουμε απο την Ελλάδα. θα παραμείνουμε εδώ. Ο σύζυγός μου έχει ειδική σχέση με τον κόσμο του Άρη. Αυτή η σχέση θα γιγαντωθεί. Ο Άρης θα γιγαντωθεί. Τον Άρη τον αγαπάμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments