Αθλητισμός

Δήλωση έκπληξη ο Σπανός

Δήλωση έκπληξη ο Σπανός
Μετά από την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του Άρη για τη Football League, ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη: 

«Δεν ξέρω αν θα περάσουν κάποιοι αντίπαλοι από εδώ. Ήρθαμε με όρεξη να πιέσουμε, αλλά τις 4-5 εξόφθαλμες φάσεις που είχαμε, δε καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Πήγαμε στο τέλος να χάσουμε και το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα γιατί μας έλειψε η ηρεμία σήμερα, και μετά τις γιορτές θα επανέλθουμε. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο».

Για το αν η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο τέλος: «Άτυχη ήταν, έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι γιατί είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες. Όταν βάζεις το παιχνίδι στη ρουλέτα, μπορεί να είναι και έτσι».

Για την αλλαγή του Καπνίδη: «Δεν τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Όταν φτάνεις στο 83′, και κάνεις αυτό που έκανα, είναι το τελευταίο που μπορεί να κάνει ένας προπονητής για τη νίκη».

Για το επιθετικό παιχνίδι που κόντεψε να στοιχίσει στον Άρη: «Το είπα και με τον ΟΦΗ. Όταν κάνεις ευκαιρίες δε πρέπει να το χάσεις το παιχνίδι. Σήμερα κινδυνεύσαμε. Άλλο να έρθει 0-0 και άλλο να το χάσεις έτσι».

Για την μεταγραφική περίοδο: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι, αλλά θα μιλήσω με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν παιδιά που δε μπορούνε, και αυτό φαίνεται χωρίς να είσαι προπονητής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments