Κωστής Χατζηδάκης: Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Ιανουαρίου 2018, 11:09

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστης Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει σαφείς τις απόψεις του σχετικά με το Σκοπιανό.

»Δηλαδή αν τους ονομάσουμε ‘’Δακία’’, με τη γραμμή Μάρδα, αν δεν λύσουμε το θέμα του αλυτρωτισμού του συντάγματος, τι θα έχουμε λύσει;» διερωτήθηκε.

»Κλείνει το παράθυρο ευκαιρίας όχι μόνο λόγω των δυσκολιών του Ζάεφ στα Σκόπια, δεν έχει την πλειοψηφία για αλλαγές στο Σύνταγμα, αλλά και γιατί το κλίμα χάλασε με τους χειρισμούς της κυβέρνησης».

» Κινήθηκε με το σύνηθες κόμπλεξ πολιτικής ανωτερότητας με στόχο να ανακατέψει τη Βουλή, να κερδίσει ψήφους να κρατήσει στο σκοτάδι την αντιπολίτευση και στο τέλος βρήκε ένα μεγάλο λαϊκό κύμα που δεν προέβλεψε» ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση έγινε όμηρος των χειρισμών της, καθώς έγιναν άστοχοι χειρισμοί. »Η ΝΔ δεν οργάνωσε τα συλλαλητήρια, αλλά πήγε πολύς κόσμος που ψήφισε ΝΔ που δεν ψήφισε κανένα κόμμα και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζουν ότι οι ψηφοφόροι τους είναι ακόμα στο 4%» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

»Γιατί το 2008 δεν είχαμε συλλαλητήρια; Διότι προφανώς η τότε κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα διαφορετικά και δεν το εργαλειοποίησε για να κερδίσει πόντους έναντι της αντιπολίτευσης, το συζήτησε με την αντιπολίτευση, το αναγνώρισε και ο Γιώργος Παπανδρέου», κατέληξε.

TAGS: