Ερμηνείες Γυμνές στον IANO με τον Κώστα Θωμαϊδη και την Τάνια Τρύπη | Pagenews.gr
Pagenews Team 31 Ιανουαρίου 2018, 10:18

O Κώστας Θωμαΐδης από τα συνεπέστερα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού, μετά την επιτυχημένη πρώτη βραδιά στον ΙΑΝΟ, μας προσκαλεί ξανά σε μια σπάνια μουσική εμπειρία, συμμετέχοντας στον κύκλο «Ερμηνείες Γυμνές», την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:30.

Ερμηνευτής υψηλής ακρίβειας και σπάνιας ευαισθησίας, με πολύχρονη γόνιμη διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, επιλέγει και ερμηνεύει με συνοδεία ενός πιάνου, κιθάρας και μαντολίνου, τραγούδια που έγραψαν ιστορία και ξέφυγαν από την εποχή τους. Μια βραδιά για συλλέκτες σπάνιων στιγμών, με υλικό τραγούδια που ο εξαιρετικός ερμηνευτής τραγούδησε και αγαπήσαμε, αλλά και τραγούδια που προτείνει να ανακαλύψουμε και πάλι μαζί, επιλέγοντας να αναμετρηθεί για πρώτη φορά μαζί τους, ενώπιόν μας. Μια σπάνια συλλεκτική βραδιά που προκαλεί και προσκαλεί σε ένα σπάνιο ταξίδι μνήμης αισθήσεων και μουσικής ακροβασίας.

Τη σκυτάλη παίρνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στις 21:30 στον IANO η Τάνια Τρύπη. Ένα πιάνο, μια φωνή… Ένα μουσικό ταξίδι στο θέατρο και τον κινηματογράφο σε ρυθμούς Jazz, Cabaret, Sweet Charity αλλά και σε επιλεγμένα γνωστά ακούσματα του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ένα πρόγραμμα που θα σιγοτραγουδήσουν όλοι μαζί από το "Phantom of the opera" μέχρι το "Αυτή η νύχτα μένει". Μια νύχτα που θα σας μείνει αξέχαστη. Στα πλήκτρα ο Σωτήρης Σινάνης.


Πληροφορίες: 

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16 ευρώ, οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13 ευρώ, οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ: Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr.

TAGS: