Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2: Ανατροπή για… Όσκαρ από την ΑΕΚ!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2: Ανατροπή για… Όσκαρ από την ΑΕΚ!
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2: Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σκόραρε στο 81ο λεπτό αλλά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είχε απάντηση στο 87ο και ο Γιακουμάκης ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή από πλευράς ΑΕΚ, η οποία πήρε διπλό τεράστιας σημασίας στο Φάληρο και έπιασε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, παραμένοντας στο κυνήγι του τίτλου.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2: ”Κιτρινόμαυρο” το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League, με την ΑΕΚ να μην το βάζει κάτω μετά το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 81ο λεπτό, ανατρέποντας την κατάσταση με τα γκολ των Τσιγκρίνσκι (87′) και το buzzer beater του Γιακουμάκη στο 94ο λεπτό (1-2). 

Μεγάλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Χιμένεθ, η οποία πέρασε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ευρισκόμενη πλέον στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό να χάνει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου. Στο τέλος της ημέρας, άλλαξε η κατάσταση στην πρώτη τριάδα, με τον ΠΑΟΚ πρώτο στους 46, την ΑΕΚ δεύτερη στους 44 και τον Ολυμπιακό τρίτο στους 42.

Στο 81ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή, με τον Ανσαριφάρντ να παίρνει το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0, 81′).

Η ΑΕΚ απάντησε στο 87ο λεπτό με τον Τσιγκρίνσκι. Ο Γιακουμάκης πάει να πιάσει ψαλίδι, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Ουκρανός με δυνατό σουτ το οποίο κόντραρε στον Σισέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1, 87′). Στο 94ο λεπτό, ο Γιακουμάκης πετάχτηκε μπροστά από τον Μποτία στο γύρισμα του Γκάλο και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Ολυμπιακός, καθώς ο Μποτία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από διαμαρτυρίες στον Παπαπέτρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments