Αθλητισμός

Παίκτης του Παναθηναϊκού στο στόχαστρο του Ατρόμητου – Έγινε ήδη η πρώτη κουβέντα

Παίκτης του Παναθηναϊκού στο στόχαστρο του Ατρόμητου – Έγινε ήδη η πρώτη κουβέντα
Του έστειλαν μήνυμα από το Περιστέρι ότι τον θέλουν. Τι λέει ο ίδιος και τι περιμένει. Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός.

Μπορεί η τραγική σεζόν που διανύει ο Παναθηναϊκός να μην επιτρέπει σε παίκτες της ομάδας να δείξουν την πραγματική τους αξία, αφού αν όλα είναι καλά σε μια ομάδα, τότε φαίνεται και ο καθένας ατομικά, όμως κάποιοι παίκτες εξακολουθούν να κάνουν… κλικ και σε ελληνικούς και σε ξένους συλλόγους.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Χρήστος Δώνης. Και τι δεν έκανε φέτος το παλικάρι αυτό. Άλλαξε θέση, έπαιξε σέντερ φορ, προσπάθησε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό επιθετικά σε μια περίοδο που… ξέμεινε από φορ. Και ανάγκασε πολλούς σκάουτερς ομάδων να ασχοληθούν με την περίπτωση του. Έλληνες και ξένους.

Ήδη το ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, μάλιστα, έχει προχωρήσει. Μία απ’ αυτές είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες βλέπουν στον Δώνη έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σε πολλές θέσεις. Και στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση αν χρειαστεί. Ένα… πολυεργαλείο με λίγα λόγια.

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες προσεγγίσεις από Περιστέρι προς τον Δώνη κι εκείνος δεν εμφανίζεται αρνητικός. Βεβαίως, θα περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό και τα διοικητικά. Διότι αν αλλάξει το καθεστώς το ιδιοκτησιακό, δεν θα έχει λόγο να αποχωρήσει. Αν όμως αποχωρήσει το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του, ο Ατρόμητος, που θα παίξει και Ευρώπη, θα αποτελούσε μια εξαιρετική προοπτική για τον Δώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πιεμπονγκσάντ κατάλαβε το παιχνίδι και πήγε κατευθείαν στην «οικογένεια»

Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Αλαφούζος με τον Παϊρότζ – Ποιο "όχι" του Ταϊλανδού έβαλε υποψίες στον mr ΣΚΑΪ

Πιενγκμπονσάντ: ”Όλα θα πάνε καλά”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments