Αθλητισμός

Η κόντρα ΑΕΚ – Λάζαρου συνεχίζεται – Στα ποινικά δικαστήρια πάει η Ένωση

Η κόντρα ΑΕΚ – Λάζαρου συνεχίζεται – Στα ποινικά δικαστήρια πάει η Ένωση
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση θα στραφεί και στην ποινική δικαιοσύνη για τις δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου περί απειλών.

Η κόντρα της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο συνεχίζεται για τα καλά, αφού οι σχέσει των 2 θα δοκιμαστούν στα ποινικά δικαστήρια.

Να θυμίσουμε, ότι όσον αφορά την αθλητική δικαιοσύνη, η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του Χριστοδουλόπουλου για αθέτηση των όρων της μεταξύ τους συμφωνίας. Εκτός αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση θα στραφεί και εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράνομη προσέγγιση του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ωστόσο, όλα δείχνουν όπως η κόντρα αυτή δεν θα μείνει στα αθλητικά δικαστήρια, καθώς η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφύγει και στα ποινικά δικαστήρια για τη δήλωση που έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος περί απειλών που δέχθηκε για να παραμείνει στην ομάδα.

Να σημειωθεί, ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πήγε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας, κατόπιν άδειας που είχε λάβει από τον Μανόλο Χιμένεθ πριν προκύψουν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments