Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-76 και η κούπα κρίνεται στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-76 και η κούπα κρίνεται στο ΟΑΚΑ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον 4ο τελικό της Α1 στο ΣΕΦ με 92-76 του Παναθηναϊκού, με τον ΜακΚλίν να κάνει... όργια, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών και το πρωτάθλημα θα κριθεί το απόγευμα της Κυριακής (19:00) στο ΟΑΚΑ.

Με τον ΜακΚλίν να κάνει εντυπωσιακό παιχνίδι και να οδηγεί τον Ολυμπιακό, όταν ο Παναθηναϊκός μείωσε στους 3 πόντους, ο Ολυμπιακός πήρε το… do or die παιχνίδι, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και πάει στο ΟΑΚΑ για τον τελικό των τελικών την Κυριακή στις 19:00.

Τα αντανακλαστικά του Ολυμπιακού δούλεψαν ιδανικά και θα έχουμε για δεύτερη σερί σεζόν Game 5 στους τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός δεν θύμισε την ομάδα των δύο προηγούμενων τελικών κι αυτό έφερε τη νίκη των «ερυθρολεύκων» που κατάφεραν να αποφύγουν το… έμφραγμα της τρίτης περιόδου και στη συνέχεια να χτίσουν και μία μεγάλη διαφορά. Πλέον, οι δυο ομάδες θα παίξουν τα «ρέστα» τους στο 5ο παιχνίδι του ΟΑΚΑ την Κυριακή (17/6, 19:00).

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του με τον Ολυμπιακό (20π., 5ριμπ.), ο Γιώργος Πρίντεζης βρήκε τον καλό του εαυτό και οι Ρόμπερτς-Στρέλνιεκς έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση για να γεμίσει το ερυθρόλευκο «ντεπόζιτο».

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ήταν συνολικά μακριά από καλά στάνταρ και πήρε πράγματα κυρίως από Λοτζέσκι-Τζέιμς που του επέτρεψαν να πλησιάσει στην τρίτη περίοδο χωρίς όμως να αποδεικνύεται εφικτή μία ολική ανατροπή.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 48-36, 71-64, 92-76

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments