Αθλητισμός

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απαιτούμε τους κορυφαίους διεθνείς διαιτητές»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απαιτούμε τους κορυφαίους διεθνείς διαιτητές»
Να σφυρίξουν οι καλύτεροι διαιτητές στον τελευταίο τελικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή απαιτεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της.

Λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης των διαιτητών του Game 5 των τελικών της Basket League, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την ΕΟΚ/ΚΕΔ να «σταματήσει να εκτίθεται» απαιτώντας στον τελευταίο τελικό της Basket League η επιλογή των τριών διαιτητών να γίνει μεταξύ των κορυφαίων διεθνών διαιτητών και μόνο.

Ο 5ος τελικός που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας έχει… ξεκινήσει για τα καλά μετά τις χθεσινές εκατέρωθεν ανακοινώσεις και… συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βεβαίως μένει πιστή στη θέση που εξέφρασε πριν καν ξεκινήσουν οι τελικοί απέναντι στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί την ΕΟΚ/ΚΕΔ να σταματήσει να εκτίθεται και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στον τελευταίο τελικό της σεζόν, στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο, η επιλογή των τριών διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους ΔΙΕΘΝΕΙΣ Έλληνες διαιτητές και μόνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Επεισόδια και μολότοφ στο ΣΕΦ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments