Αθλητισμός

Google doodle για την 12η μέρα του Μουντιάλ 2018

Google doodle για την 12η μέρα του Μουντιάλ 2018
Αφιερωμένο στη 12η μέρα του Μουντιάλ 2018 είναι το doodle της Google σήμερα. Μια μέρα κατά την οποία ξεκινάει η τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Αφιερωμένο στη 12η μέρα του Μουντιάλ 2018 είναι το doodle της Google σήμερα. Μια μέρα κατά την οποία ξεκινάει η τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Ρωσία – Ουρουγουάη θα παίξουν σήμερα για την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, σε έναν όμιλο που το δεύτερο ματς της ημέρας είναι το… αδιάφορο Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος. Για τον δεύτερο όμιλος, στις 21:00 θα παίξουν Ισπανία – Μαρόκο και Πορτογαλία – Ιράν, σε ένα ματς με σπουδαίο ενδιαφέρον. Ισπανία και Πορτογαλία έχουν από 4 βαθμούς, ενώ το Ιράν ακολουθεί με 3 και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τι έγινε την Κυριακή

Μια ακόμα ομάδα «σφράγισε» την πρόκρισή της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 την Κυριακή ενώ τρεις θα παλέψουν για τις δυο προνομιούχες θέσεις του όγδοου ομίλου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 συνεχίστηκε την Κυριακή (24/06) με τρεις αναμετρήσεις στις οποίες σημειώθηκαν 14 τέρματα! Η αρχή έγινε με τη… σαρωτική Αγγλία που διέλυσε 6-1 τον Παναμά και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης. Τα «λιοντάρια» θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική με το Βέλγιο, που επίσης έχει προκριθεί έτσι ώστε να φανεί ποια από τις δυο ομάδες θα περάσει από την πρώτη θέση του ομίλου.

Από εκεί και πέρα, στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας η Ιαπωνία με τη Σενεγάλη αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Έτσι, έχασε την ευκαιρία όποια από τις δυο έπαιρνε τη νίκη να «κλειδώσει» την πρόκρισή της στους «16» από την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, με τις δυο θέσεις να είναι ανοικτές στον όγδοο όμιλο αλλά και να αποφεύγεται το ενδεχόμενο τετραπλής ισοβαθμίας.

Αυτό θα συνέβαινε σε περίπτωση ισοπαλίας στο τελευταίο ματς της ημέρας. Η Κολομβία, όμως, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Πολωνία και επικράτησε 3-0. Έτσι, οι «καφετέρος» έχουν πλέον τη δυνατότητα με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Σενεγάλης να αφήσουν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης τους Αφρικανούς, όπως έκαναν και με τους Πολωνούς που με δυο ήττες έχουν ήδη… χαιρετήσει, με την Ιαπωνία να θέλει έστω κι έναν βαθμό για να περάσει στο ματς με τους αδιάφορους Ευρωπαίους στην τελευταία αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Google τιμά με doogle την 7η μέρα του Μουντιάλ 2018

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments