Αθλητισμός

Ποια Γαλλία; Αυτή είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ποια Γαλλία; Αυτή είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ
Τι λένε τα... νούμερα για τον νικητή του Μουντιάλ.

Πριν από την έναρξη του Μουντιάλ ήταν μεν ψηλά, αλλά δύσκολα θα το συναντούσες στην πρώτη πεντάδα. Ο λόγος για το Βέλγιο, το οποίο ναι μεν έχει ένα καταπληκτικό ρόστερ, όμως οι στοιχηματικές εταιρείες δεν του έδιναν και πολλές ελπίδες για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η Βραζιλία ήταν στην πρώτη θέση, η Γερμανία στη δεύτερη, ακολουθούσε η Ισπανία, η Αργεντινή, η Γαλλία, ακόμα – ακόμα και η Αγγλία. Όσο όμως προχωράει η διοργάνωση, τα δεδομένα αλλάζουν. Το Βέλγιο εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων, προκρίθηκε με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και πλέον οι εταιρείες το ανέβασαν στην τρίτη θέση για κατάκτηση.

Πάνω από τη Γαλλία, πάνω από την Αγγλία, πάνω φυσικά από την Αργεντινή, που πληρώνει περίπου 13 φορές τα χρήματά σου. Οι Βέλγοι βλέπουν την… πλάτη μόνο της Βραζιλίας και της Ισπανίας όσον αφορά τις προβλέψεις για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Και σίγουρα το πιθανό τους… συναπάντημα με τη σελεσάο στα προημιτελικά της διοργάνωσης (αν προκριθούν και οι δύο, που είναι και το πιθανότερο, θα παίξουν μαζί) είναι άκρως γοητευτικό και ίσως το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι που θα προκύψει.

Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες, η Αγγλία έρχεται τέταρτη, η Γαλλία πέμπτη, ενώ η Κροατία είναι ψηλότερα από την Αργεντινή, την οποία συναντάμε στην 7η θέση. Ως τελευταίο φαβορί δίνεται η Ιαπωνία, δικαίως αν κρίνουμε από την εικόνα που έχει δείξει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments