Ελλάδα

Έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: Αυτή είναι η 32χρονη Δώρα που δολοφονήθηκε (pics)

Έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: Αυτή είναι η 32χρονη Δώρα που δολοφονήθηκε (pics)
Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από το έγκλημα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, με θύμα τη 32χρονη Δώρα. Ήταν ελέγκτρια της εφορίας.

Η 32χρονη Δώρα που βρέθηκε δολοφονημένη πισώπλατα στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών επισκεπτόταν τακτικά τον χώρο καθώς είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον παιδικό της φίλο.

Την απώλεια επιβεβαίωσε και ο πατέρας της γυναίκας μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Τώρα τελευταία πήγαινε τακτικά γιατί πέθανε κάποιος φίλος της», είπε συγκεκριμένα. Η 32χρονη δολοφονήκε άγρια με επτά μαχαιριές στο θώρακα και στο πρόσωπο. Ο δολοφόνος τής κατάφερε τις πρώτες μαχαιριές πάνω από το μνήμα, ενώ η 32χρονη στη συνέχεια σύρθηκε 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος όμως την ακολούθησε και της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή». 

Η 32χρονη Δώρα εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά ως ελέγκτρια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πατέρα της, σήμερα το πρωί, σε ερώτηση ότι κάποιοι παρακολουθούσαν την 32χρονη, ο πατέρας της απάντησε «ασφαλώς», κάνοντας μάλιστα λόγο για πληρωμένο δολοφόνο. 

Η ΕΛ.ΑΣ., από την πλευρά της, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εξετάζοντας και το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, αλλά και της προσωπικής διαφοράς, χωρίς να μπορεί να αποκλείσει το σενάριο περί μανιακού δολοφόνου.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments