Ελλάδα

Έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: Επί τέσσερις ώρες έδινε κατάθεση στις αρχές ο Κώστα Ζέμπερης – Τι είπε ο δικηγόρος του

Έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών: Επί τέσσερις ώρες έδινε κατάθεση στις αρχές ο Κώστα Ζέμπερης – Τι είπε ο δικηγόρος του
Νέα στοιχεία προέκυψαν για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, μετά και την κατάθεση που έδωσε ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, στην ΓΑΔΑ.

Ο Κώστας Ζέμπερης κατέθεσε για περίπου 4 ώρες όσα γνωρίζει για την δολοφονία της κόρης του, ενώ ο δικηγόρος του μετά την πολύωρη κατάθεση του αρκέστηκε απλά να πει ότι ο πατέρας κατέθεσε ό,τι γνώριζε για το στυγερό έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Εν συνεχεία αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του Κώστα Ζέμπερη , ενώ ο ίδιος πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη έφυγε από την πίσω πόρτα στην ΓΑΔΑ και όχι από την μπροστινή που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι και τον περίμεναν.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο πατέρας είχε αποκαλύψει ότι είχε να μιλήσει με την κόρη του 4 μήνες!

Εξονυχιστική έρευνα στο περιβάλλον της Δώρας

Ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε στη ΓΑΔΑ, με τον δικηγόρο του, περίπου στις 12:00 και αρνήθηκε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους, λέγοντάς τους μόνο ότι θα τα πουν όλα μετά την κατάθεσή του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, με δήλωσή του ζήτησε να μην βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα.

«Ήρθε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για ό,τι γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να σεβαστούμε όλοι το έργο της αστυνομίας, γιατί αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα πριν ακόμη μάθουμε τι έχει συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments