Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (pics)

Άγιοι Ανάργυροι: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε (pics)
Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα λένε για τον δολοφόνο και αυτόχειρα αστυνομικό, που σκότωσε τη σύζυγό του, την 4χρονη κόρη του και την πεθερά του το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους.

Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός από τους Αγίους Αναργύρους, ηλικίας περίπου 47 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό ο οποίος ήταν τοποθετημένος στην Βουλή, είχε υπηρετήσει στην ένστολη φρουρά του Μαξίμου και τα τελευταία χρόνια είχε αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Ο καταγώμενος από την Αιωλοακαρνανία αστυνομικός, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα. Επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Αθήνα, σήμερα και αύριο είχε ρεπό. 

Το περιστατικό συνέβη μέσα στο πατρικό τής συζύγου του αστυνομικού, στη συμβολή των οδών Ευριπίδου 25 και Αγίας Παρασκευής, στους Αγίους Αναργύρους. 

Ο εν ενεργεία αστυνομικός, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, φέρεται να πυροβόλησε τα μέλη της οικογένειάς του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος εργαζόταν κανονικά μέχρι και μερικές ώρες πριν το άγριο, πολλαπλό, φονικό συνοδεύοντας τον πρώην πρωθυπουργό στα Ιωάννινα, όπου έδωσε ομιλία. 

Τα θύματα εντοπίστηκαν στις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας από συγγενείς τους, καθώς η σύζυγος του 42χρονου, ιατρός ρευματολόγος στο επάγγελμα, δεν πήγε το πρωί της Δευτέρας στο Ιασώ General όπου εργαζόταν.  Η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει για την ώρα το άγριο έγκλημα να έχει συμβεί αρκετές ώρες νωρίτερα. 

Επιτόπου έσπευσαν συνάδελφοι του αστυνομικού, που ειδοποιήθηκαν από περιοίκους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη αυτή πράξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments