Υγεία

Φαγούρα: Οι 3 λύσεις για άμεση ανακούφιση

Φαγούρα: Οι 3 λύσεις για άμεση ανακούφιση
Για να καταπολεμήσετε την φαγούρα και να κάνετε το περιβάλλον του σπιτιού σας πιο φιλικό για το δέρμα σας, υπάρχουν απλές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

Η φαγούρα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος είναι ενοχλητική. Πολλές φορές χαρακτηρίζεται από έντονη και άλλες φορές από μικρότερη ένταση. Σε κάθε περίπτωση πάντως απλά tricks μπορούν να βοηθήσουν στην άμεση καταπολέμηση της. 

Δείτε τις 3 λύσεις που θα προσφέρουν ανακούφιση: 

-Ιχθυέλαιο και Λινέλαιο

Και τα δύο περιέχουν λιπαρά οξέα τα οποία θα βοηθήσουν το δέρμα σας να παραμείνει ενυδατωμένο. Μπορείτε να τα προσθέσετε στην κρέμα ημέρας για τα χέρια ή/και το σώμα, αλλά και να κάνετε επάλειψη με αυτά σε σημεία του δέρματος που έχουν κάποιον ερεθισμό. 

-Βαζελίνη

Για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, η βαζελίνη είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τοπική θεραπεία, επειδή περιέχει μόνο ένα συστατικό.Η βαζελίνη είναι φιλική με το δέρμα και σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας είναι μια ουσία που απαλύνει τους δερματικούς ερεθισμούς σε κάθε σημείο του σώματος.

-Βρώμη

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του ξηρού δέρματος εδώ και πολλά χρόνια. Φτιάξτε σκόνη από πλιγούρι βρώμης στο μπλέντερ και ρίξτε τη στο νερό ανακατεύοντάς το. Στη συνέχεια, μπείτε μέσα και αφήστε το δέρμα σας να μουλιάσει για τουλάχιστον 15 λεπτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments