Video

Κουνελάκι ετών…83 (vid)

Κουνελάκι ετών…83 (vid)
H Dorrie είναι το γηραιότερο κουνελάκι του Playboy στον κόσμο και το απολαμβάνει.

Είναι 83 ετών και πολύ περήφανη που είναι το γηραιότερο κουνελάκι του Playboy στον κόσμο.

«Η ηλικία δεν είναι απλώς ένας αριθμός, είναι τρόπος ζωής. Αποφάσισα να δείξω στις γυναίκες ότι το να βρίσκονται στην όγδοη δεκαετία της ζωής τους, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι σέξι», λέει η Dorrie. 

 Όπως λέει, έχει σύντροφο που είναι ο μεγαλύτερος της φαν, έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ έχει ως στόχο ζωής να καταρρίψει τον ηλιακιακό ρατσισμό και να δώσει θάρρος και ελπίδα για τη ζωή σε ανθρώπους που έχουν υπερβεί τα τρίτα «-ήντα»… 

«Εμείς δεν έχουμε τίποτα κοινό με τις γιαγιάδες μας που κάθονταν σε μια κουνιστή πολυθρόνα και έπλεκαν.  Διοικούμε επιχειρήσεις, τρέχουμε σε μαραθωνίους, είμαστε ενεργοί στο online dating και εξακολουθούμε να κάνουμε σεξ!», λέει χωρίς καμία αναστολή η γυναίκα που ξεκίνησε την καριέρα της ως κουνελάκι του Playboy και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες influencers μόδας σε γυναίκες άνω των 60.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός Facebook το Playboy (pic)

Χιου Χέφνερ: Ο mr. Playboy που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή (pics)Χιου Χέφνερ: Ποιοι θα μοιραστούν την περιουσία τουΧιου Χέφνερ: Η Πάμελα Άντερσον τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια (pics&vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments