Πολιτισμός

Ο Ράσελ Κρόου και η “Τέχνη του διαζυγίου”

Ο Ράσελ Κρόου και η “Τέχνη του διαζυγίου”
Μετά τον χωρισμό και το διαζύγιό του από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Ντανιέλ Σπένσερ ο Ράσελ Κρόου πουλά μια τεράστια συλλογή περισσότερων από 200 αναμνηστικών, έργων τέχνης και κοσμημάτων, επίπλων και αντικειμένων από κινηματογραφικά πλατό σε δημοπρασία.

Η ειδική δημοπρασία του βραβευμένου με Όσκαρ Ράσελ Κρόου με τον εύστοχο τίτλο «The Art of Divorce» (Η Τέχνη του Διαζυγίου) διοργανώνεται στις 7 Απριλίου από τον οίκο Sotheby’s Australia.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αυστραλός ηθοποιός παντρεύτηκε την Αυστραλιανή ηθοποιό και τραγουδίστρια το 2003. Το ζευγάρι χώρισε το 2012, αν και το διαζύγιο του ολοκληρώθηκε πρόσφατα. 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter,η είδηση ότι το ζευγάρι κατέληξε σε διακανονισμό διαζυγίου έγινε γνωστή περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα που ο Κρόου άρχισε για πρώτη φορά να προωθεί τη δημοπρασία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτι που υποδηλώνει ότι ο ηθοποιός με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη δημοπρασία θα χρηματοδοτήσει τον διακανονισμό.

Στη δημοπρασία πωλούνται ορισμένα ακριβά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων 19 συλλεκτικών κιθάρων έναντι 233-390 και 39,000-78,000 δολ. Ο Κρόου διαθέτει επίσης προς πώληση τη συλλογή του από κοσμήματα και ρολόγια Asprey, Cartier, Chanel και Chopard. 

Ο ηθοποιός αποφάσισε επίσης να αποχωριστεί μερικά από τα έργα ζωγραφικής Αυστραλιανών καλλιτεχνών όπως Charles Blackman, Pro Hart, Brett Whiteley, Arthur Boyd, Sidney Nolan και Robert Dickerson.

Άλλα σημαντικά κομμάτια είναι τα αναμνηστικά από την ταινία Gladiator (2000) που του χάρισε Όσκαρ. Η τιμή της πανοπλίας που φορούσε εκτιμάται στα 15.700 έως 23.544 δολ. Ο Κρόου πουλά ακόμη και ένα ρωμαϊκό άρμα από την ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

”Star Wars” καλεί Μέριλ Στριπ με την… υπογραφή θαυμαστών

Πόσο κοστίζει μια ”περιοδεία” με την… Μόνα ΛίζαOnassis Youth Festival 2018 στη Στέγη5ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων: Nέοι προσανατολισμοί, νέες αφίξεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments